MENÜ

Beşiktaş'ta Ghezzal ve Saiss şoku

Süper Lig'de şampiyonluk şansı kalmayan ve son maçlarını lig ikinciliği için oynayacak olan Beşiktaş'ta yeni sezon kadro çalışmaları devam ediyor. İç ve dış transfer çalışmalarına Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda devam eden Siyah-beyazlı kulüpte iki flaş ayrılık yaşanacak.

Beşiktaş'ta Ghezzal ve Saiss şoku

Süper Lig'de son üç haftaya girilirken şampiyonluk şansı kalmayan ve lig ikinciliği için mücadele eden Beşiktaş'ta gözler bir yandan da yeni sezonun kadro yapılanmasına çevrilmiş durumda. Transfer çalışmalarını Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda sürdüren Siyah-beyazlı kulüpe iki sürpriz ayrılık yaşanması bekleniyor.

Haberin Devamı

CEZAYİR BASINI GHEZZAL KARARINI DUYURDU

Sergen Yalçın önderliğinde gelen 2020/21 sezonundaki performansıyla taraftarın sevgilisi olan ve daha sonr bonservisi alınan Rachid Ghezzal'ın Beşiktaş'taki serüveni sona eriyor. Cezayir'de yayın yapan fennecfootball'un haberine göre Ghezzal, Beşiktaş'ın yeni sezon kadro planlamasında bulunmuyor.

Haberde Siyah-beyazlı yönetimin, yıllık yaklaşık 3 milyon euro kazanan ve son iki sezonda sakatlıklar sebebiyle takımdan uzun süre ayrı kalan Ghezzal'ın maaş yükünden kurtulmak istediği ifade edildi.

Cezayirli yıldız, bu sezon Beşiktaş'ta sadece 12 maça çıkabildi. 31 yaşındaki oyuncu takımına 2 gol ve 3 asistlik katkı sağladı. Ghezzal'ın Beşiktaş ile bir sezon daha sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Ghezzal ve Saiss şoku

SAISS AYRILMAK İSTEDİĞİNİ YÖNETİME İLETTİ

2022 Dünya Kupası'nda Fas formasıyla yıldızlaşan Romain Saiss'in de Beşiktaş'tan ayrılması bekleniyor.

Ara Transfer döneminde Premier Lig ekibi Nottingham Forest, Saiss için Beşiktaş'ın kapısını çalmış ancak 2.5 milyon euroluk teklif kabul görmemişti. 33 yaşındaki stoper için bu kez Newcastle United iddiaları çıkmış durumda.

Romain Saiss'in yönetime Newcastle United'a gitmek istediğini ilettiği belirtildi.

Beşiktaşta Ghezzal ve Saiss şoku

BEŞİKTAŞ 4 MİLYON EURO İSTİYOR

Siyah beyazlı yönetimin Saiss'in bonservisi için 4 milyon civarında bir rakam belirlediği ileri sürülüyor. Faslı stoper bu sezon Beşiktaş formasıyla 26 resmi maça çıktı, 1 gol atıp 2 de asist yaptı.

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

Beşiktaşta Ghezzal ve Saiss şoku

YORUM YAZ