MENÜ

Beşiktaş'ta Galatasaray maçı sonrası Burak Yılmaz: 'Sindiremiyoruz, hazmedemiyoruz!'

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray deplasmanına çıkan Beşiktaş, mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı. Maçın ardından konuşan Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, 'Bu mağlubiyeti içimize sindiremiyoruz, hazmedemiyoruz!' diyerek ne kadar üzgün olduğunu gösterdi.

Beşiktaş'ta Galatasaray maçı sonrası Burak Yılmaz: 'Sindiremiyoruz, hazmedemiyoruz!'

Deplasmanda Galatasaray'a mağlup olan Beşiktaş'ta teknik sorumlu Burak Yılmaz, oldukça üzgün olduğunu ifade ederken alınan mağlubiyeti hazmedemediklerini söyledi. Yılmaz, takım olarak daha iyi olmak zorunda olduklarının da altını çizdi. 

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz'ın derbinin ardından yaptığı açıklama şu şekilde: 

Taraftarımıza teşekkür ederiz. Maçtan sonra da bizi çağırdılar. İkinci yarı için tüm takımı tebrik ederim. 10 kişiydik ama 10 kişi gibi değildik. Oyunun hakimi ikiniz yarıda bizdik. İlk yarı oyuna giremedik. Belki oyuncular korktular, stres yaptılar. Belki ben hata yaptım. Oyuncu kardeşlerime teşekkür ederim. Mert'in kartı, o veya bu! Yorum yapmak istemiyorum. Zaten herkes konuşuyordur. Nasıl oynanması gerekiyorsa, Galatasaray'ın sahasında özellikle ikinci yarıda öyle oynadık. İnşallah oyunumuzun üstüne koyarak gideceğiz.

"Çok üzgünüz, çok çok üzgünüz. Olabilecek her şey oldu! İçimize sindirmiyoruz, hazmetmiyoruz! Daha iyi olmak zorundayız. Bu maçtan sonra taraftarların bizi yanına çağırması, motive ediyor. Bundan sonra skoru alacağımızı düşünüyorum."

Beşiktaşta Galatasaray maçı sonrası Burak Yılmaz: Sindiremiyoruz, hazmedemiyoruz

YORUM YAZ