MENÜ

Beşiktaş'ta Fernando Santos’tan derbi öncesi oyuncularına net mesaj! 'Skoru biz belirleyeceğiz'

Beşiktaş, Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray ile kozlarını paylaşacak. Kritik maç öncesi siyah-beyazlı ekibin teknik patronu Fernando Santos, öğrencileriyle konuşma yaptı ve net bir mesaj verdi.

Beşiktaş'ta Fernando Santos’tan derbi öncesi oyuncularına net mesaj! 'Skoru biz belirleyeceğiz'

Kara Kartal’ın Portekizli teknik direktörü Fernando Santos, ilk kez derbi heyecanını yarın akşam yaşayacak. Süper Lig’in 20. haftasındaki Fatih Karagümrük mücadelesiyle takımın başına geçen Santos, ligde çıktığı 8 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Haberin Devamı

Bu süreçte 9 gol atan Siyah-Beyazlılar, ağlarında 5 gol gördü. Türkiye Kupası çeyrek finalinde de Konyaspor’u 2-0’la geçen Beşiktaş, Portekizli çalıştırıcı idaresinde ligde ve kupada oynadığı son 5 resmi müsabakada kalesine duvar örmeyi başardı. Beşiktaş, ligin 23. haftasında 28 Ocak 2024 tarihinde Sivasspor’a deplasmanda 1-0 kaybettiği mücadeleden beri gol yemiyor.

Beşiktaş taraftarından derbi öncesi takıma destek

SANTOS İÇ SAHADA KAYBETMİYOR

Fernando Santos, SiyahBeyazlılar’ın başında lig ve kupada Tüpraş Stadyumu’nda 6 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 5 galibiyet, 1 beraberlik alan Kartal, mağlubiyet yüzü görmedi. Söz konusu mücadelelerde fileleri 13 kez sarsan Beşiktaş, rakiplerine ise gol izni vermedi.

Beşiktaşta Fernando Santos’tan derbi öncesi oyuncularına net mesaj Skoru biz belirleyeceğiz

‘HEPİNİZE GÜVENİYORUM’

Derbi öncesinde takımını motive etmek için dünkü toplantıda oyuncularına şu sözlerle seslenen Santos, “Rakibimiz, Avrupa ve kupa defterini kapadı. Tüm ağırlığını lige verecektir. Kaybedecek bir şeyimiz yok. Sadece kazanmak için sahada mücadele edeceğiz. Bunu yaparken takım savunmasını önce çıkarmamız gerekiyor. Ciddi anlamda ilk sınavımız bu olacak. Rakipten çok, bizim ne yapacağımızı önemli. Skoru biz belirleyeceğiz. Kontrollü oyun, isabetli pas. Hızlı atak. Şut... Kimliğimiz bu olmalı. Sahada söz sizde olacak. Hepinize güveniyorum” dedi.

Haberin Devamı

TÜM GÖZLER MUCİ’DE!

Derbide mutlak galibiyet hedefleyen Siyah-Beyazlılar’da Portekizli çalıştırıcı Fernando Santos’un Galatasaray derbisindeki en büyük silahı Arnavut 10 numara Ernest Muci olacak. Devre arası transfer döneminde Beşiktaş’a transfer olan Muci, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Tümosan Konyaspor maçında performansıyla alkış aldı. Fiziksel olarak güçlenmek için özel antrenörlerle çalışan Muci, Süper Lig’de şu ana kadar 3 maçta 1 gol üretti. 22 yaşındaki futbolcu, derbide gol atmak ve asist yapmayı hedefliyor.

MERT GÜNOK GÜVEN VERİYOR

Beşiktaş, Mert Günok’un kaleyi koruduğu lig karşılaşmalarında 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 yenilgi yaşadı. Siyah-Beyazlı ekip, söz konusu müsabakalarda kalesinde 24 gol gördü. Mert, forma giydiği maçların 10’unda kalesini gole kapatmayı başardı. Son haftalardaki performansıyla güven veren tecrübeli file bekçisi, son 5 Süper Lig müsabakasında gol yemedi.

Haberin Devamı

KENAN YILDIZ VARSA...

Başarılı kaleci, kariyerinde Galatasaray’a karşı 13 müsabakaya çıktı. Fenerbahçe, Bursaspor, İstanbul Başakşehir ve Beşiktaş formaları giyen Mert Günok, Sarı-Kırmızılılar’a karşı Süper Lig’de 10, TFF Süper Kupa’da ise 3 kez kaleyi korudu. Lig maçlarında ikişer galibiyet ve beraberlik ile 6 yenilgi yaşayan Mert, Süper Kupa’daki 3 karşılaşmadan üzgün ayrıldı.

Beşiktaşta Fernando Santos’tan derbi öncesi oyuncularına net mesaj Skoru biz belirleyeceğiz

Fernando Santos: Beşiktaş az gol yiyip, çok gol atmalı
YORUM YAZ