MENÜ

Beşiktaş'ta Fernando Santos tarihe geçti! Süper Lig'de kötü istatistik

Beşiktaş, Süper Lig'in 29. haftasında Gazitantep FK'ya konuk oldu. Siyah-beyazlı ekip maçtan 2-0 mağlup ayrıldı ve bu yenilginin ardından tarihinde bir ilki yaşadı.

Beşiktaş'ta Fernando Santos tarihe geçti! Süper Lig'de kötü istatistik

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş ile Selçuk İnan yönetimindeki Gaziantep FK, Süper Lig'in 29. haftasında kozlarını paylaştı. Kalyon Stadyumu'nda oynanan maçı Gaziantep FK 2-0'lık skorla kazandı. Beşiktaş, bu mağlubiyetin ardından tarihinde bir ilki yaşadı.

Haberin Devamı
Fernando Santos: Kopuk ve bireysel oynadık

AL MUSRATİ SAKATLANDI

Zorlu maçın 52'nci dakikasında sakatlanan Al Musrati kenara gelmek zorunda kaldı. Al Musrati'nin kenara gelirken oldukça üzgün olduğu gözlemlendi. Fernando Santos, Libyalı orta sahanın yerine kalan sürede Daniel Amartey'e forma şansı verdi.

BEŞİKTAŞ 46 PUANDA KALDI

Bu sonuçla birlikte Fernando Santos'un yönetimindeki 10. lig maçında 6. kez gol atamayan Beşiktaş 46 puanda kalırken, Selçuk İnan yönetimindeki ilk maçından galibiyetle ayrılan Gaziantep FK 31 puana yükselmiş oldu.

Beşiktaşta Fernando Santos tarihe geçti Süper Ligde kötü istatistik

YILLAR SONRA BİR İLK

Beşiktaş, bu maçla birlikte 2012/13 sezonundan bu yana 6 gol ile ilk 15 dakikalarda en çok gol yediği sezonu yaşamış oldu.

Öte yandan Beşiktaş'ın Süper Lig tarihinde deplasman galibiyeti alamadığı takımlar arasında en fazla konuk olduğu rakibi Gaziantep FK oldu.

Haberin Devamı

SANTOS TARİHE GEÇTİ

Opta'nın verilerine göre; Fernando Santos, Beşiktaş tarihinde Abdullah Gegic ve Krum Milev'in ardından Süper Lig'deki ilk beş deplasman maçının en az dördünde gol sevinci yaşayamayan üçüncü teknik direktör oldu.

Beşiktaşta Fernando Santos tarihe geçti Süper Ligde kötü istatistik

YORUM YAZ