MENÜ

Beşiktaş'ta Fernando Santos ilk derbisinde kayıp! 'Oyuncularım farkında'

Dev maç öncesi, “Kendi oyunumuzu oynayacağız. Bu maç için oyuncularıma motivasyon konuşması yapma ihtiyacı duymadım. Derbilerin başka bir atmosferi olur” diyen Beşiktaş'ın hocası Fernando Santos, Galatasaray derbisinden mağlup ayrıldı. Santos, ilk derbi maçında Galatasaray’a 1-0 kaybederek derbi karnesinin açılışını kötü bir başlangıçla yaptı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Fernando Santos ilk derbisinde kayıp! 'Oyuncularım farkında'

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Türkiye Kupası çeyrek finalinde oynadıkları Konyaspor maçının 11’inden 3 değişiklik yaparak Galatasaray karşısına çıktı. Santos; Svensson, Gedson Fernandes ve Salih Uçan’ın yerine Onur Bulut, Amartey ve Cenk Tosun’a şans verdi. Takım; “Mert Günok - Onur Bulut, Necip Uysal, Colley, Masuaku - Amartey, Al-Musrati, Rashica, Muçi, Cenk Tosun, Semih Kılıçsoy” 11’iyle sahaya çıktı. Kartal, mücadelenin ilk dakikalarında Al Musrati'nin kendi kalesine attığı golle maça adeta 1-0 yenik başladı. Ardından maçı da bu skorla kaybetti. Kartal'ın hocası Santos, ilk derbisinden mağlubiyetle ayrıldı ve oyuncularının da bu durumdan dolayı üzgün olduğunun altını çizdi. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

‘Oyuncularım farkında’

Dev derbi öncesinde açıklamada bulunan Fernando Santos, “Müthiş bir atmosfer var. Çok iyi bir destek olacaktır taraftardan. Kendi oyunumuzu oynayacağız. Bu maç için oyuncularıma motivasyon konuşması yapma ihtiyacı duymadım. Derbilerin başka bir atmosferi olur zaten. Oyuncularım da bunun farkında. Salih’in sakatlığı var, birkaç gün önce öğrendik. Svensson’un ateşi vardı, oynayacak durumda değildi.” ifadelerini kullandı. Ancak Santos’un planı tutmadı ve Beşiktaş, Tüpraş Stadı’ndan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı ve deneyimli hoca ilk derbisinde üzüldü.

Beşiktaşta Fernando Santos ilk derbisinde kayıp Oyuncularım farkında


Kartal, 4 eksikle çıktı

Siyah-Beyazlılar’da, derbide cezalı oyuncular Bahtiyar Zaynutdinov ve Gedson Fernandes’le, sakatlıkları bulunan Salih Uçan ile Tayfur Bingöl maç kadrosunda yer almadı. Kupada Konyaspor’a karşı 11’de sahaya çıkan Salih Uçan, ikinci yarıda yerini Cenk Tosun’a bırakmıştı. Ligde geçen hafta oynanan İstanbulspor karşılaşmasında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Gedson ve Zaynutdinov da takımını yalnız bıraktı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Fernando Santos ilk derbisinde kayıp Oyuncularım farkında

Semih Kılıçsoy ilk derbisinde üzüldü

Beşiktaş’ta yeni transferler Al-Musrati ve Ernest Muci ile 18 yaşındaki futbolcu Semih Kılıçsoy, ilk kez derbi heyecanı yaşadı. Devre arası transfer döneminde takıma katılan AlMusrati ile Muci, derbiye 11’de başladı. Bu futbolcuların yanı sıra 9 golle ligde Beşiktaş’ın en golcü oyuncusu konumunda olan Semih de ilk derbisine çıktı. Maç içerisinde istekli bir görüntü sergileyen Semih, diğer takım arkadaşları gibi sahadan üzgün ayrıldı.

Beşiktaşta Fernando Santos ilk derbisinde kayıp Oyuncularım farkında

Cenk Tosun, bu kez atamadı! 

Beşiktaş’ın Konyaspor’la oynadığı Ziraat Türkiye Kupası’nda rakip fileleri havalandıran Cenk Tosun, Galatasaray derbisine moralli çıkmıştı. Hücum hattında Semih Kılıçsoy’la beraber gol kovalayan Cenk, yakaladığı birkaç pozisyonu değerlendiremedi. Taraftarıyla beraber kendi de kaçan goller sonrası büyük üzüntü yaşadı.

YORUM YAZ