MENÜ

Beşiktaş'ta Fernando Santos için ilklerin gecesi! İstediğini aldı...

Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda karşılaştığı İstanbulspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ın teknik direktörü Fernando Santos, maç öncesi planladığı oyunla istediğini alırken Siyah-Beyazlılar'ın başında ilkleri yaşadığı bir akşamı geride bıraktı.

Beşiktaş'ta Fernando Santos için ilklerin gecesi! İstediğini aldı...

Beşiktaş, Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda oynadığı İstanbulspor karşısında hata yapmadı. Siyah-Beyazlılar, Semih Kılıçsoy ve Ernest Muci'nin golleriyle 2-0'lık galibiyete uzandı.

Haberin Devamı

YENİLMEZLİK SERİSİ 4 MAÇA ÇIKTI

İstanbulspor galibiyetiyle Siyah-Beyazlılar, yenilmezlik serisine devam etti. Kartal bu sezon ilk kez ligde 4 maç üst üste kaybetmedi. Süper Lig’de son mağlubiyetini 23. haftada Sivasspor deplasmanında alan Beşiktaş bu maçın ardından Trabzonspor, Konyaspor ve İstanbulspor’u mağlup ederken, Kayserispor ile de berabere kaldı.

Beşiktaşta Fernando Santos için ilklerin gecesi İstediğini aldı...

İSTANBULSPOR TEPETAKLAK

3 puan cezası bulunan ve ligin son sırasında yer alan İstanbulspor, kötü gidişatını dün de sürdürdü. Beşiktaş karşısında sahadan puansız ayrılan Sarı- Siyahlılar, 12 puanda kaldı. İstanbul ekibi, gelecek hafta ise Ankaragücü ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. 6 maçtır kazanamayan İstanbulspor, son galibiyetini 22 Ocak’ta Konyaspor deplasmanında almıştı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Fernando Santos için ilklerin gecesi İstediğini aldı...

SANTOS İÇİN İLKLERİN GECESİ!

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, geçen hafta oynadıkları Konyaspor maçındaki 11’i İstanbulspor karşılaşmasında da sahaya sürdü. Portekizli teknik adam, aldığı bu kararla takımına bu sezon bir ilki yaşattı. Beşiktaş, geride kalan 26 haftanın tamamında farklı 11’ler kullanmıştı. Siyah-Beyazlılar, bu sezon ilk kez üst üste 2 maçta aynı kadroyu sahaya sürmüş oldu. Santos ayrıca takımının başında ilk kez deplasman galibiyeti almayı başardı.

Maç öncesi yaptığı açıklamada Fernando Santos, Konyaspor maçındaki oyununun galibiyet için çok önemli olduğunu belirtmişti. Santos, “Çok farklı hazırlanmadık. Büyük bir ciddiyetle hazırlandık. Önemli olan, Konyaspor maçındaki ikinci yarıdaki performansı göstermemiz. Her rakibe aynı şekilde hazırlanmalıyız. O yüzden bugün yüksek konsantrasyon ile oynamak zorundayız. Konyaspor karşısındaki maçın ikinci yarıdaki performansını göstermeliyiz” dedi ve istediğini aldı.

Beşiktaşta Fernando Santos için ilklerin gecesi İstediğini aldı...

UYARILARA RAĞMEN DERBİ ÖNCESİ 2 FİRE!

Trendyol Süper Lig’de dün akşam İstanbulspor’a konuk olan Siyah-Beyazlılar’da 8 isim ceza sınırında bulunuyordu. Arthur Masuaku, Jonas Svensson, Daniel Amartey, Gedson Fernandes, Bahtiyar Zaynutdinov, Demir Ege Tıknaz, Semih Kılıçsoy ve Necip Uysal’la İstanbulspor karşılaşması öncesi görüşen teknik direktör Fernando Santos, tüm oyunculardan gereksiz sertlikten kaçınmaları ve hakemle dialoğa girmemeleri konusunda uyarmıştı. Ancak görev alan isimlerden 2 futbolcu, Portekizli teknik adamın planını bozdu. Uzun süreli sakatlığı bulunan oyuncular dışında Galatasaray derbisine tam kadro çıkmayı amaçlayan Fernando Santos, İstanbulspor karşısındaki 2-0’lık galibiyetiyle beraber 2 oyuncusunu da kaybetti.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Fernando Santos için ilklerin gecesi İstediğini aldı...

ORTA SAHA DEĞİŞECEK

Dün akşam Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynanan müsabakada 34. dakikada sarı kart gören Gedson Fernandes, gelecek hafta oynanacak Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü. 90+4’te Beşiktaş’ta sarı kart gören Bakhtiyor Zaynutdinov da Galatasaray maçında cezalı duruma düştü. Santos, bu 2 isimden derbide faydalanamayacak. İlk 11’de görev yapan Gedson Fernandes’in yerine yeni bir orta saha kurgusu yapılacak.

 

Beşiktaşta Fernando Santos için ilklerin gecesi İstediğini aldı...

YORUM YAZ