MENÜ

Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi öncesi sakatlık şoku!

Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta şok bir sakatlık yaşandı. Siyah-beyazlı ekibin yıldız futbolcusunun sakatlandığı öğrenildi.

Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi öncesi sakatlık şoku!

Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ta önemli bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

beIN Sports'un haberine göre, siyah-beyazlı takımda Omar Colley sakatlandı. Colley, perşembe günü sağlık kontrolünden geçecek.

Beşiktaş, cumartesi günü Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

Beşiktaşta Fenerbahçe derbisi öncesi sakatlık şoku

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, ısınma koşuları ve pas çalışmasıyla başladı. 5’e 2 çalışmasıyla devam eden antrenman, taktiksel çift kale maçla sona erdi.

Beşiktaş, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını, yarın (8 Aralık) saat 16.00’da yapacağı antrenmanla tamamlayarak kampa girecek.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Beşiktaş, Colley'in durumu hakkında açıklamada bulunarak deneyimli stoperin durumunun maç saatinde belli olacağını açıkladı. Beşiktaş'tan yapılan açıklama şöyle;

Futbolcumuz Omar Colley’in yapılan MR görüntülemesinde sağ dizinde kapsüler gerilme ve kısıtlı alanda kemik ödemi tespit edilmiştir. Tedavisine başlanan Colley’in Fenerbahçe maçının kadrosunda bulunup bulunmayacağına maç günü karar verilecektir.

Beşiktaşta Fenerbahçe derbisi öncesi sakatlık şoku

YORUM YAZ