MENÜ

Beşiktaş'ta Ernest Muci’ye özel görev!

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, kış transfer döneminde takıma transfer edilen Ernest Muci’ye özel bir görev verdi.

Beşiktaş'ta Ernest Muci’ye özel görev!

Siyah-beyazlı ekibin hocası, kış transfer döneminde takıma dahil olan Ernest Muci'ye özel bir görev verdi. Öte yandan Beşiktaş'taki diğer gelişmelere de göz atalım... 

Haberin Devamı

Yönetimin gözü Türkiye Kupası’nda

Beşiktaş şampiyonluk yarışında zirvenin bir hayli uzağında kaldı. Ligi üçüncü bitirmek ilk hedef olsa da Kartal, sezonu kupayla kapatmaya kararlı... Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi sonrası Siyah-Beyazlı yönetimin Fernando Santos’la bir görüşme yaptığı öğrenildi. İki takımın da çeyrek finali geçmesi halinde Beşiktaş ile Fenerbahçe yarı finalde karşılaşacak. Beşiktaş Yönetimi, kupada alınacak derbi galibiyetlerinin camiayı da bir arada tutacağını söylerken Santos’a da hedefi gösterdi. Hem takım hem de teknik heyet kupa hedefine odaklanırken, Beşiktaş kupa maçlarına artık ideal kadrosuyla çıkacak. Beşiktaş, kupanın çeyrek finalinde gelecek hafta 28 Şubat’ta Konyaspor’u ağırlayacak.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Ernest Muci’ye özel görev

Muci'ye özel görev! 

Kartal’ın hocası Fernando Santos, devre arasında transfer ettirdiği Ernest Muci’ye İstanbulspor ile yapılacak Süper Lig maçında özel görev verecek. Deneyimli teknik adamın, dünkü takım çalışmasında Arnavut 10 numarayla görüşüp hücum hattında takım arkadaşlarıyla daha fazla yardımlaşmasını istediği bildirildi. Konyaspor karşılaşmasında her fırsatta rakip kaleyi şut yağmuruna tutan oyuncusundan bitirici vuruşlarını sürdürmesini de talep eden Santos, ancak müsait pozisyonlarda ise şansını fazla zorlamadan takım arkadaşlarına fırsat yaratması talimatını verdi.

Eski Beşiktaşlı rekor kırdı...

Portekiz’in dev ekibi Porto takımında oynayan 40 yaşındaki Pepe, hafta içinde Devler Ligi Son 16 Turu ilk maçında Arsenal’i 1-0 yendikleri mücadelede, bu turnuvanın eleme turunda forma giyen en yaşlı futbolcu oldu. Pepe, Real Madrid kariyerini sonlandırmasının ardından bir dönem Beşiktaş forması giyip ardından Porto’ya geçiş yapmıştı.

Beşiktaşta Ernest Muci’ye özel görev

Ahmet Nur Çebi divanda konuşacak

Beşiktaş’ta 2024’ün ilk Olağan Divan Kurulu Toplantısı 9 Mart’ta gerçekleştirilecek. Bu toplantının merakla beklenmesinin en önemli nedeni ise eski başkan Ahmet Nur Çebi’nin katılma olasılığı. Çebi’nin görevi bıraktıktan sonra ortaya atılan kendi dönemiyle ilgili iddialara divan kurulunda cevap vermeyi planladığı öğrenildi.

YORUM YAZ