MENÜ

Beşiktaş'ta Eric Bailly hastaneye kaldırıldı! Oyuna devam edememişti...

Siyah-Beyazlılar'ın Fildişili stoperinin yüzüne çok sert bir top geldi. Sorli'nin şutunda yüzüne isabet eden top sonrası yerde kalan Eric Bailly oyuna devam edemedi, yerini Daniel Amartey'e bıraktı. Son düdüğün ardından başarılı savunmacının hastaneye kaldırıldığı resmen açıklandı.

Beşiktaş'ta Eric Bailly hastaneye kaldırıldı! Oyuna devam edememişti...

Beşiktaş'a bir kötü haber daha... Maç öncesinde UEFA'ya bildirilen listede ilk 11'de yer alan Vincent Aboubakar ısınma esnasında adalesinde ağrı hissetmişti. Kamerunlu yıldız böylece maç başlamadan 11'deki yerini Cenk Tosun'a bırakmıştı.

Haberin Devamı

Bir süre kalkamadı

Mücadele oynanırken de Eric Bailly talihsiz bir an yaşandı. Sondre Sorli sol ayağıyla çok sert vurdu, Fildişili stoper adeta siper oldu ancak yüksek hızda gelen top yüzüne isabet etti. Yerde kalan Bailly bir süre kalkamadı. 

Kendisini denedi ama...

Daha sonra kendisini deneyen tecrübeli stoper baş dönmesi yaşayınca oyuna devam edemedi ve yerini yeni sakatlıktan çıkan Daniel Amartey'e bıraktı.

'Şu anda hastanede kontrol altında'

Son düdüğün ardından ise Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Hari Vukas, Bailly'nin sağlık durumu hakkında konuştu. Hırvat çalıştırıcı, "Bailly baş travması yaşadı. Şu anda hastanede ve kontrol altında. Çok ciddi gözükmüyor durumu ama sağlık ekibi bilgi verecek" dedi. 

Haberin Devamı

Siyah-Beyazlılar'ın resmi sosyal medya hesabından da bilgilendirme yapıldı. İşte o açıklama...

Futbol A Takımımızın UEFA Konferans Ligi’nde Bodo/Glimt ile oynadığı müsabakanın 27. dakikasında yaşadığı bilinç kaybı ve baş dönmesi nedenleriyle oyuna devam edemeyen futbolcumuz Eric Bailly’nin Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan beyin tomografisinde hiçbir pozitif bulguya rastlanmamıştır.

Beşiktaşta Eric Bailly hastaneye kaldırıldı Oyuna devam edememişti...

 

YORUM YAZ