MENÜ

Beşiktaş'ta düşüş sürüyor! Değişim de çare olmadı

Fernando Santos, son Antalyaspor maçına göre ilk 11’de 4 değişikliğe gitti. Worrall, Emrecan, Amartey ve Cenk Tosun’un yerine Necip, Amartey, Ghezzal ve Aboubakar’ı sahaya süren Beşiktaş’ın hocası, 90 artı 5’e kadar galibiyete çok yakındı; fakat son saniyelerde yenilen golle yıkıldı. Kartal’da 3 puan hasreti 4 maça çıktı.

Beşiktaş'ta düşüş sürüyor! Değişim de çare olmadı

Ligde son 3 maçını kaybeden ve milli ara sonrası yeni bir başlangıç için sahaya çıkan Beşiktaş’ta, teknik direktör Fernando Santos da kadroda önemli değişiklikler yaptı.

Haberin Devamı

Son Antalyaspor karşılaşmasına göre 4 farklı ismi görevlendiren Portekizli teknik adam, stoperde Worrall’ın yerine Necip’i, solbekte Emrecan Terzi’nin yerine de Zaynutdinov’u oynattı. Amartey ve Cenk Tosun’u kesip, Aboubakar ile Ghezzal’ı 11’e koyan Santos, Colley’nin golüyle ilk yarıda istediğini aldı. İkinci devrede Beşiktaş’ın 2 topu direkten dönerken, SiyahBeyazlılar avcunun içindeki 3 puanı son saniyelerde kaçırdı.

TAKİBİ SÜRDÜRDÜ

Fernando Santos’un ekibinin 3’te 0 çektiği bu süreçte Fırtına, 6 puan toplamış ve rakibini sıralamada geçmişti. Olası bir puan kaybı halinde Karadeniz ekibi ile olan fark açılacaktı. Beşiktaş için de en kötü senaryo gerçekleşti. Siyah-Beyazlılar, zorlu mücadelede galibiyetten olurken, 44 puanda kaldı. Trabzon ile arasındaki puan farkı ise 5’e çıktı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta düşüş sürüyor Değişim de çare olmadı

KOLTUĞU SALLANIYOR

Başakşehir’in kullandığı köşe vuruşunda sahanın belki de en kısalarından Emirhan İlkkan, eski takımı Beşiktaş’a karşı golü attı ve tabelayı yazdı: 1-1. Mert Günok sakatlandıktan sonra Ersin’i kaleye koymak zorunda kalan Fernando Santos, devamında Al Musrati ile Muleka’yı alırken, son bölümlerde Amartey ve Cenk Tosun’u oyuna soktu. Beşiktaş’ın ligdeki galibiyeti hasreti 4 maça çıkarken, Santos’un koltuğu da iyice sallanmaya başladı.

124 GÜN SONRA ABOUBAKAR...

Kara Kartal’ın golcüsü Vincent Aboubakar, Aboubakar, 124 gün sonra 11’de sahaya çıktı. Kamerunlu oyuncu, en son Süper Lig’in 14. haftasında MKE Ankaragücü karşısında 11’de başlamıştı. Bu sezon toplamda 8 gol sevinci yaşayan 32 yaşındaki oyuncu, Başakşehir karşısında ise eski günlerinin uzağında kaldı. Fakat Kartal’ın hocası Fernando Santos’un, Aboubakar’a bir hayli güvendiği ve son haftalarda bol bol süre vereceği öğrenildi.

Beşiktaşta düşüş sürüyor Değişim de çare olmadı

ESKİ DOST RAKİP OLDU

3 sezon Beşiktaş formasını terleten ve Süper Lig şampiyonluğunun yanı sıra Türkiye Kupası ve Süper Kupa da kazanan Josef de Souza, dün Başakşehir’de maça 11’de başladı. Henüz ilk dakikada kafa vuruşuyla gole çok yaklaşan tecrübeli orta saha oyuncusuna, Mert Günok ‘dur’ dedi. Josef, 69. dakikada yerini Pelkas’a bıraktı.

Haberin Devamı

CHAMBERLAİN 106 GÜN SONRA

16. haftadaki Alanyaspor maçında sakatlanan ve 3.5 aydır sahalardan uzak kalan Alex Oxlade Chamberlein, Başakşehir deplasmanında kadroda yer aldı. Teknik direktör Fernando Santos, 106 gün sonra oynayacak duruma gelen İngiliz futbolcuya, yavaş yavaş süre vermeyi düşünüyor. Tecrübeli futbolcu bu sezon 4 gol atarken, 1 de asist yapmıştı.

SEMİH KILIÇSOY ALKIŞ ALDI

Beşiktaş’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, ligde oynanan son 3 maçta ne gol ne de asist yapabilmişti. Fakat 18 yaşındaki oyuncu, Başakşehir mücadelesiyle birlikte yeniden kendini buldu. Takımının attığı tek golde pası veren isim olan Semih, sahada kaldığı süre içerisinde de önemli işler yaptı. 87. dakikada bir topu direkten dönen genç futblcu, forma bulduğu bölümde takımı adına en iyi isimlerden biri oldu.

Beşiktaşta düşüş sürüyor Değişim de çare olmadı

Beşiktaşta düşüş sürüyor Değişim de çare olmadı

YORUM YAZ