MENÜ

Beşiktaş'ta deplasman kabusu! Siyah ile beyaz kadar farklı...

Son olarak Antalyaspor'a 3-2 mağlup olan Beşiktaş, bu sezon deplasmanda aldığı sonuçlarla olumsuz bir tablo ortaya koyarken iç sahada ise bambaşka bir görüntü çiziyor.

Beşiktaş'ta deplasman kabusu! Siyah ile beyaz kadar farklı...

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Beşiktaş, konuk olduğu Antalyaspor’a 3-2 kaybetti. Siyah-Beyazlılar, bu mağlubiyetin ardından 19 puanla lider Galatasaray’ın 12 puan arkasında beşinci sırada yer aldı. Kara Kartal, 2023- 2024 sezonunda geride kalan haftalarda iç sahada başka dış sahada başka performans sergiliyor.

Haberin Devamı

Beşiktaşta deplasman kabusu Siyah ile beyaz kadar farklı...

Beşiktaş, bugüne kadarki 11 maçın 6’sında rakiplerine konuk oldu. Söz konusu karşılaşmaların 2’sinde sahadan 3 puanla ayrılan takım, 4’ünde ise yenildi. Deplasmanda 6 puan toplayan Kartal, attığı 8 gole karşılık ise filelerinde 12 gole engel olamadı. Beşiktaş, dış sahadaki kötü gidişatının aksine sahasında ise güçlü bir görüntü çiziyor. Dolmabahçe’de oynadığı 5 mücadelenin 4’ünü galip tamamlayan Kara Kartal, 2 de beraberlik yaşadı. Evinde 13 puanı hanesine yazdıran Kara Kartal, 9 gol atıp yalnızca 2 gol yedi.

Beşiktaşta deplasman kabusu Siyah ile beyaz kadar farklı...

GÜNEŞ SONRASI...

Şenol Güneş, 2023-2024 sezonunda Kartal ile 7’si Süper Lig, 8’i de Avrupa Konferans Ligi elemeleri ve grup aşaması olmak üzere toplam 15 maça çıkmıştı. Güneş’in takımı, bu süreçte ligde sadece 2 mağlubiyet, Avrupa arenasında da 1 yenilgi aldı.

Haberin Devamı

71 yaşındaki teknik direktörün ardından seçime kadar takımın başında bulunacak olan Burak Yılmaz ise Kartal’ın başında ligde iç sahada İstanbulspor’u 2-0 mağlup ederken bir sonraki hafta deplasmanda Galatasaray’a 2-1 kaybetti. Konferans Ligi D Grubu üçüncü maçında konuk olduğu Norveç temsilcisi Bodo/Glimt’e de 3-1 yenilen Kara Kartal, evinde Gaziantep FK’yı 2-0’la geçti. Ancak Beşiktaş, Antalyaspor’a 3-2 mağlup olarak son haftalardaki istikrarsız görüntüsünü sürdürdü.

 

Beşiktaşta deplasman kabusu Siyah ile beyaz kadar farklı...

YORUM YAZ