MENÜ

Beşiktaş'ta Colley ve Aboubakar'ın Galatasaray derbisi planı ortaya çıktı!

Beşiktaş’ın savunmacısı Omar Colley, kariyeri ve kulüp hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Aboubakar ile çalıştığını söyleyen Gambiyalı futbolcu, birlikte çalıştıklarını kendi futboluna adapte etmeye çalıştığının altını çizdi. Bu ikili, özellikle Galatasaray derbisinde farklı varyasyonlar deneyerek fark yaratmak istiyor. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Colley ve Aboubakar'ın Galatasaray derbisi planı ortaya çıktı!

Beşiktaş'ın başarılı savunma oyuncusu Colley, bu sezonki iyi performansının yanında attığı gollerle de takımına destek olmayı sürdürüyor. Gambiyalı stoper, idmanlarda takımın yıldız golcüsü Aboubakar ile özel çalıştığını vurgularken farklı varyasyonlarını sahaya uyarlayarak Galatasaray derbisine sürpriz bir damga vurmanın peşinde... Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

‘Futbol takımı kurmak istiyorum’

Ülkesi Gambiya’da yapacağı projeleri anlatan Colley, öncelikle şu ifadeleri kullandı: “Bir futbol takımı kurmak ve o ligde bir takımımın olmasını istiyorum. Bununla ilgili olarak da bir arkadaşımla beraber çalışmalarımıza da başladık. Gambiya’ya farklı ülkeler tarafından da bazı akademiler kuruldu. Haliyle benim dönemimde çok sıkıntılı olsa dahi şu an iyi bir futbolcu, Gambiya’da da futbol oynamak adına iyi imkânlar bulabilir. Özellikle İtalya, Fransa gibi ülkelerden izlemek için gelenler oluyor. Daha sonraki yıllarda çok daha fazla Gambiyalı futbolcu ihraç edeceğimize inanıyorum.”

Beşiktaşta Colley ve Aboubakarın Galatasaray derbisi planı ortaya çıktı

Dev derbide sürpriz golcü!

Geçen sezon devre arasında Sampdoria’dan takıma katılan Omar Colley, kulüp dergisine konuştu. Gambiyalı stoper, son dönemlerde attığı kafa golleri ile ilgili olarak, “Geldiğimden beri kendi adıma defansif anlamda her şeyin hep iyiye gittiğini görüyorum ve bundan dolayı elbette bir hayli mutluyum. Eksik olanın gol olduğunu görüyorum hep. Ligde Aboubakar’ın da kafa golleri attığını görüyoruz. Ben de bu durumu idmanlarda Aboubakar ile birlikte çalışarak kendi futboluma yansıtmaya çalıştım” diyerek Galatasaray derbisi için Kamerunlu golcüyle özel çalışmalarına devam edecek. Colley, özellikle korner atışlarında tüm dikkatlerin çevrildiği Aboubakar'ın bu durumundan faydalanıp derbide takımı adına gol bulmayı arzuluyor. İkili, bu anlamda farklı varyasyonlardan gol bulmak için çalışmalarına devam ediyor. 

Haberin Devamı

Beşiktaşta Colley ve Aboubakarın Galatasaray derbisi planı ortaya çıktı

‘Limitlerimi zorluyorum’

Siyah-Beyazlı futbolseverlerden övgüyle bahseden 31 yaşındaki oyuncu, “Geldiğim ilk günden bu yana maçlardan önce, maçlar sırasında, maçlardan sonra takıma ve bana verdikleri destek sahiden çok güzel. Onlar da tutkuları için çok büyük emekler ve fedakârlıklar yapıyorlar. Bu durum da elimden gelenin daha fazlasını yapmamı sağlıyor ki yapıyorum da. Beşiktaşlı taraftarlar sayesinde, limitlerimi zorluyor ve aşıyorum” diye konuştu. Öte yandan, takımın bir diğer golcüsü Cenk Tosun da gol çalışmalarına devam ediyor.

Beşiktaşta Colley ve Aboubakarın Galatasaray derbisi planı ortaya çıktı

 

Cenk Tosun ‘Gol’ çalışıyor

Haberin Devamı

A Milli Futbol Takımı’nda attığı 2 gol ile kendini bulan Cenk Tosun, Galatasaray maçında da seriye bağlamak istiyor. İdmanlarda istekli ve hırslı görüntüsü ile dikkatleri üzerine çeken 32 yaşındaki futbolcu, çalışmaların ardından sonra bile ekstra şut atmayı ihmal etmiyor. Tecrübeli futbolcunun, SarıKırmızılılar karşısında takımı için elinden geleni yapacağını da söylediği gelen haberler arasında yer aldı. Cenk, bu sezon Siyah-Beyazlı forma ile 10 maçta 1 gol ve 2 asist yapabilmişti.

Beşiktaşta Colley ve Aboubakarın Galatasaray derbisi planı ortaya çıktı

YORUM YAZ