MENÜ

Beşiktaş'ta Cenk Tosun gelişmesi! Resmen devreye girdi

Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Fenerbahçe'yi 10 kişi kalmasına rağmen 4-2 mağlup etti. Kara Kartal'da Sarı-Lacivertliler'in ağlarına 2 gol atan Cenk Tosun'la ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Beşiktaş'ta Cenk Tosun gelişmesi! Resmen devreye girdi

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk oldu. Siyah-Beyazlılar mücadeleyi 10 kişi kalmasına rağmen Cenk Tosun(2), Redmond ve Aboubakar'ın golleriyle 4-2 yendi.

Haberin Devamı

CENK'İN KARİYERİNDE BİR İLK

Dün akşam oynanan derbide Cenk Tosun, fileleri iki kez havalandırarak takımının galibiyetinde baş rol oynadı. Yıldız golcü 58 ve 62. dakikalarda Redmond'ın iki asistiyle iki gol bulmuştu. Cenk böylece kariyerinde ilk kez Fenerbahçe'ye gol atmış oldu.

Beşiktaşta Cenk Tosun gelişmesi Resmen devreye girdi

ÖZEL MADDE DEVREYE GİRDİ

Sezon başında Beşiktaş'a bonservisi elinde olduğu için ücretsiz gelen Cenk Tosun, Siyah-Beyazlılar'la 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalamış ve opsiyonun devreye girmesi için sözleşmesinde önemli bir madde vardı. Fenerbahçe karşısında 2 gol kaydeden Cenk Tosun'un sözleşmesindeki madde ise devreye girdi.

15 GOLE ULAŞTI, SÖZLEŞMEYİ UZATTI

Opsiyonun devreye girmesi için penaltı hariç 15 gol katkısı yapması gereken Cenk, Fenerbahçe derbisinde kaydettiği gollerle bu sayıyı geride bıraktı.

Haberin Devamı

Daha önce Chichago Fire, 31 yaşındaki oyuncuya 3 yıllık sözleşme teklif etmişti.

Beşiktaşta Cenk Tosun gelişmesi Resmen devreye girdi

YORUM YAZ