MENÜ

Beşiktaş'ta Cenk Tosun endişesi! Şenol Güneş kararsız

Sakatlığını atlatan Cenk Tosun, bugün Ümraniyespor’la oynanacak karşılaşmayla birlikte formasına kavuşacak. Ancak Beşiktaş'ta Cenk Tosun'la ilgili büyük bir endişe var. Şenol Güneş'in vereceği karar merak konusu.

Beşiktaş'ta Cenk Tosun endişesi! Şenol Güneş kararsız

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in takımın başına geçmesiyle birlikte ilk 11'de forma giymeye başlayan, attığı gollerin yanı sıra oynadığı futbolla da Milli Takım'a kadar yükselen Cenk Tosun, 1 maç sonra formasına yeniden kavuşuyor. Giresunspor mücadelesinde sakatlık yaşayan golcü futbolcu, tedbir amaçlı Trabzonspor maçında forma giymemişti. Sakatlığını atlatan ve takımla çalışmalara başlayan Cenk'in Ümraniye maçında kadroda olması bekleniyor. Ancak milli golcü ile ilgili büyük bir endişe var. İşte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

Beşiktaşta Cenk Tosun endişesi Şenol Güneş kararsız

Beşiktaş’ın eksikleri Tayyip ve Dele

Beşiktaş'ta sakatlıkları nedeniyle Tayyip Talha Sanuç ve Dele Alli sezon sonuna kadar forma giyemeyecekler. Siyah Beyazlılar'da teknik heyet sezonun geri kalanında planlamayı bu iki oyuncunun dışında gerçekleştiriyorlar. 

Beşiktaşta Cenk Tosun endişesi Şenol Güneş kararsız

Siyah-Beyazlılar kampa girdi

Kartal, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Ümraniyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, dün akşam yaptığı antrenmanla tamamladı. Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, ısınma koşularıyla başladı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenman, taktiksel çift kale maç ile tamamlandı. Siyah-Beyazlılar, Süper Lig’de Ümraniyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayıp kampa girdi.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Cenk Tosun endişesi Şenol Güneş kararsız

Cenk Tosun'a özel uyarı

Giresunspor maçında kasığından sakatlanan Milli futbolcu, Beşiktaş’ın 29. haftada Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldığı müsabakada görev yapamamıştı. Başarılı futbolcu, deplasmanda oynanacak müsabakada Vincent Aboubakar’la birlikte takımın en önemli hücum silahı olarak görev başında olacak. Öte yandan Beşiktaş’ta Cenk Tosun, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Cenk, Ümraniyespor karşısında kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve ligin 32. haftasındaki Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek. Teknik ekibin bundan dolayı Cenk’i özellikle uyardığı ve kart görecek hareketlerden kaçınmasını istediği belirtildi.

Beşiktaşta Cenk Tosun endişesi Şenol Güneş kararsız

Mustafa Er’in ilk maçı...

Spor Toto Süper Lig’de çıktığı son 4 maçta ikişer beraberlik ve yenilgiyle 2 puan alabilen HangiKredi Ümraniyespor ise teknik direktör değişikliğine gitti. İstanbul temsilcisi, Recep Uçar ile yollarını ayırması sonrası yeni teknik direktörü Mustafa Er yönetimindeki ilk randevusuna Beşiktaş karşısında çıkacak.

Ümraniyespor’da 2 isim sınırda

Ligde bu akşam Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Ümraniyespor’da sarı kart sınırında olan Valentin Gheorghe ve Kartal Kayra Yılmaz, Beşiktaş karşısında kart görmeleri durumunda bir sonraki hafta Corendon Alanyaspor ile deplasmanda oynanacak maçta takımını yalnız bırakacak.

Haberin Devamı

Cenk Tosun'un Crystal Palace'la İlk Golü

Beşiktaşta Cenk Tosun endişesi Şenol Güneş kararsız

YORUM YAZ