MENÜ

Beşiktaş'ta Cenk Tosun, Burak Yılmaz'ı geçti!

Siyah-Beyazlılar, Samsunspor engelini 2-1'le geçti. Perdeyi açan golü Cenk Tosun kaydetti. Milli futbolcu attığı golle de Burak Yılmaz'ı geride bırakmayı başardı.

Beşiktaş'ta Cenk Tosun, Burak Yılmaz'ı geçti!

Beşiktaş, 13. hafta maçında Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda Samsunspor'la karşı karşıya geldi. Kara Kartal deplasmandan 2-1 galibiyetle ayrılarak İstanbul'a 3 puanla döndü. Siyah-Beyazlılar’ın golcüsü Cenk Tosun da dünü boş geçmedi. Başarılı futbolcu, 16. dakikada kazanılan penaltı atışını kullanan isim oldu.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Cenk Tosun, Burak Yılmazı geçti

Takipçiliğini konuşturdu

Cenk, beyaz noktadan meşin yuvarlağı kalecinin sağına gönderdi fakat kaleci Okan bu topu önledi. Devamında top takipçi Cenk’in önüne düştü ve tecrübeli isim hata yapmadı, ağları havalandırdı.

Beşiktaşta Cenk Tosun, Burak Yılmazı geçti


'Seri yakalamak istiyoruz'

Mücadelenin ardından konuşan Cenk, “En iyi oynadığımız maç diyemem. Ancak, 3 puanla ayrılmayı bildik. Önemli olan buydu. Güzel bir seri yakalamak istiyoruz. Rıza hoca için bir şey söylememe gerek yok, Beşiktaş efsanesi. Çok iyi bir insan” dedi.

Bu sezon 3. golü

Cenk bu golüyle önemli bir istatistiğe de imza attı. Samsunspor’a attığı golle Süper Lig kariyerinde 33 farklı rakibi karşısında gol sevinci yaşayan Cenk Tosun, Burak Yılmaz’ı (32) geride bıraktı. Ayrıca Cenk, bu sezon çıktığı 15 maçta 3 kez gol atma başarısına ulaştı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Cenk Tosun, Burak Yılmazı geçti

YORUM YAZ