MENÜ

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'ı kırmızı yaktı! Aboubakar durdu...

Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda karşılaştığı Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik sorumlu Burak Yılmaz'ın planları Mert Günok'un kırmızı kartı ile sektereye uğrarken Siyah-Beyazlılar'ın golcüsü Vincent Aboubakar da bu kez etkisiz kaldı.

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'ı kırmızı yaktı! Aboubakar durdu...

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, “Galatasaray’a çok iyi hazırlandık. Bir planımız var. Kazanmak istiyoruz” dedi ama işler Kartal adına istenen şekilde gitmedi. Mert’in kırmızısı sonrası takımdaki dengeler bozuldu ve Siyah-Beyazlılar, Aslantepe'den puansız ayrıldı. Son 5 resmi maçta 6 golü bulunan Aboubakar’ın serisi de Aslantepe’de son buldu. Beşiktaş kariyerinde ilk kez Galatasaray deplasmanına çıkan Kamerunlu yıldız, etkisiz bir futbol ortaya koydu, dalyası tatsız oldu.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Burak Yılmazı kırmızı yaktı Aboubakar durdu...

KARTAL'DA 5 DEĞİŞİKLİK

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray’a konuk olan Beşiktaş’ta teknik sorumlu Burak Yılmaz, milli aradan önce oynanan İstanbulspor müsabakasının 11’ine göre 5 değişiklik yaparak derbiye çıktı. Yılmaz; kalede Ersin Destanoğlu’nun yerine Mert Günok’a görev verirken, savunmada ise sakat olan Bailly ile Colley yer değiştirdi. Orta sahada da bir başka sakat futbolcu Salih Uçan’ın boşluğunu Tayfur Bingöl doldurdu. İstanbulspor karşılaşmasına 11’de başlayan Oxlade-Chamberlain ve Muleka’nın yerlerine de bugün sahada Gedson Fernandes ve Rashica yer aldı. Teknik Sorumlu Burak Yılmaz, Galatasaray mücadelesine şu 11’le çıktı: Mert, Rosier, Amartey, Colley, Zaynutdinov, Hadziahmetovic, Tayfur, Fernandes, Ghezzal, Rashica, Aboubakar.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Burak Yılmazı kırmızı yaktı Aboubakar durdu...

GEDSON FERNANDES BU KEZ KAYIP

Galatasaray maçlarında hep ekstra bir performans ortaya koyan Gedson Fernandes, bu kez Rams Park’ta beklenen etkiyi yaratamadı. İlk yarıda orta alanda elinden gelen mücadeleyi sergilemesine rağmen hücum bölgesinde varlık gösteremeyen Gedson, ikinci yarıda sahada yoktu. Burak Yılmaz, yıldız futbolcunun yerine Chamberlein’i aldı. Derbi öncesinde sakatlık problemi bulunan Portekizli futbolcunun, ilk yarı biterken ağrı problemi yaşadığı görüldü.

Beşiktaşta Burak Yılmazı kırmızı yaktı Aboubakar durdu...

DANIEL AMARTEY TEL TEL DÖKÜLDÜ!

Siyah-Beyazlılar’da Eric Bailly’nin sakatlığı sonrasında dün akşam savunma hattında Omar Colley ve Daniel Amartey ikilisi görev yaptı. Teknik sorumlu Burak Yılmaz’dan görevi devralan iki futbolcu, Galatasaraylı futbolcular karşısında maç boyunca oldukça zorlandı. Özellikle Amartey resmen tel tel döküldü! İki oyuncu, peş peşe yaptıkları kademe hataları ve geri pas ısrarları sebebiyle savunmada sık sık tehlikeler yaşatan ikili, Beşiktaşlı taraftarlar ve teknik ekibi üzdü. Maçın 2-1’lik Galatasaray galibiyetiyle sona ermesi sonrası bu ikili de Rams Park’tan boynu bükük ayrıldı.

Beşiktaşta Burak Yılmazı kırmızı yaktı Aboubakar durdu...

OXLADE-CHAMBERLAIN YETMEDİ

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş, konuk olduğu Galatasaray’a 2-1 mağlup oldu. Siyah-Beyazlılar’ın tek golü, 69. dakikada Oxlade-Chamberlain’den geldi. Sarı-Kırmızılılar karşısında ilk derbisine çıkan İngiliz oyuncu, skor üretmeyi başardı. Alex Oxlade-Chamberlain, ayrıca ligde de 2 gole ulaştı. 30 yaşındaki futbolcu, 6. haftada Kayserispor ağlarını sarsmıştı. İngiliz futbolcu, oyuna girmesinin ardından ikinci yarıda Beşiktaş’ın hücum hattını hareketlendirse de bireysel performansıyla takımına puan kazandıramadı. İkinci yarıda Gedseon Fernandes’in yerine oyuna dahil olan başarılı oyuncunun çabası yetmedi. Rams Park’taki mücadelenin 2-1’lik Galatasaray üstünlüğüyle sona ermesinin ardından İngiliz orta saha da büyük üzüntüyle stattan ayrıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Burak Yılmazı kırmızı yaktı Aboubakar durdu...

YILMAZ'I KIRMIZI YAKTI!

Derbi öncesinde açıklamada bulunan Burak Hoca, “Bu tür maçlara oyuncularımızın çok motive olmaya ihtiyacı yok. Teknik ve takım olarak yardımcı olmaya çalıştık. Taraftarımız burada. Onun da gücü ve motivasyonu var. Galatasaray’a çok iyi hazırlandık. Onların bütün maçlarını izledik ve analiz ettik. Bir planımız var. Kazanmak istiyoruz. Derbilerde oyuncuların motivasyona ihtiyacı yoktur. Derbilerden sonra her zaman farklı şeyler konuşulur. Saygımız rakibimize büyük. Şampiyonlar Ligi’nde başarılar diliyorum. Sahada gereğini yapacağız. Oyuncularımdan kazanmalarını istedim” ifadelerini kullanmıştı. Ancak takımın ilk yarıda 10 kişi kalması, planları bozdu ve Kartal, 1-0’dan 1-1’i bulmasına rağmen oyunu tutamayarak 2-1 kaybetti.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Burak Yılmazı kırmızı yaktı Aboubakar durdu...

ABOUBAKAR DURDU

Bu sezon Avrupa ve ligde toplam 11 golü bulunan Aboubakar, son 5 maçta ise 6 kez fileleri havalandırmıştı. Beşiktaş’ın en önemli kozu olan tecrübeli futbolcu, istediği performansı bu kez sergileyemedi. Türkiye kariyerinde ilk kez Galatasaray deplasmanına çıkan Kamerunlu forvet, daha önce 3 Galatasaray derbisini de Dolmabahçe’de oynamıştı. Geçen sezonki 3-1’lik zaferde 2 golle fark yaratan Aboubakar, deplasmanda sessiz kaldı. Burak Yılmaz, Aboubakar’ı 78. dakikada kenara alıp, yerine Cenk Tosun’u soktu. Aynı zamanda dünkü maçla birlikte dalya diyen ve Beşiktaş formasıyla 100. maçına çıkan Aboubakar, dün gol atmış olsaydı; Kara Kartal’da ilk kez 6 maçlık bir gol serisine ulaşacaktı.

Haberin Devamı
Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz: Lige kesinlikle havlu atmadık

Beşiktaşta Burak Yılmazı kırmızı yaktı Aboubakar durdu...

YORUM YAZ