MENÜ

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz seriyi sürdürdü!

Şenol Güneş’in ayrılığı sonrasında görevi devralan Burak Yılmaz, Siyah-Beyazlılar’ın başındaki ilk maçından zaferle ayrıldı. Maçın ardından konuşan Burak hoca, “Önemli olan şey galibiyetti. Eksiklerimizi kabul edeceğiz, gelişeceğiz ve değişeceğiz” dedi. Genç çalıştırıcı, Kartal için önemli olan seriyi de sürdürdü.

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz seriyi sürdürdü!

Hafta içinde Şenol Güneş’in istifasıyla sona eren süreç sonrasında İstanbulspor karşılaşmasında takımın başında Burak Yılmaz görev aldı. Burak Yılmaz, Lugano maçının 11’ine göre 3 değişiklikle sahaya çıktı. Genç teknik adam savunmada Colley ve Masuaku’nun yerine Amartey ve Zaynutdinov’a, hücum hattının solunda ise Cenk Tosun’un yerine Muleka’ya forma şansı verdi. Kaleyi Ersin Destanoğlu’na emanet eden Burak Yılmaz, savunma dörtlüsünü; Rosier, Bailly, Amartey ve Zaynutdinov’dan oluşturdu. Orta alanda Hadziahmetovic, Salih Uçan ve Chamberlain’i sahaya süren Yılmaz; hücum hattının sağında Ghezzal, solunda Muleka’yı görevlendirdi. Yılmaz’ın gol yollarındaki tercihi ise Vincent Aboubakar oldu.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Burak Yılmaz seriyi sürdürdü

‘Şenol Güneş’e armağan olsun’

Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Burak, “Önemli olan şey galibiyetti. Kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Bu oyun yetmez. Eksiklerimizi kabul edeceğiz, gelişeceğiz ve değişeceğiz. Oyunculara teşekkür ediyorum. Mutluyuz ve duygusalız. Taraftarlarımıza maçtan sonra gösterdikleri sevgi için teşekkür ederim. Oyunumuzun gelişmesi gerektiğinin farkındayız" dedi.

BEŞİKTAŞ'TA SAKATLIK ŞOKU

Yılmaz sözlerini şöyle noktaladı:

Taraftarlarımızın başımızın üstünde yeri var. Bizim onları anlamamız gerekiyor. Taraftarın tepkisini görmezden gelemeyiz. Cenk’in penaltıyı Ghezzal’a bırakması çok güzeldi. İnşallah rüzgarı tersine çeviririz. Galatasaray maçına hazırlanmak için zamanımız var. Gerekli hazırlıkları yapıp oraya gideceğiz. Galibiyet taraftarlarımıza ve Şenol Güneş’e armağan olsun.

Beşiktaşta Burak Yılmaz seriyi sürdürdü

Maç sonunda alkış aldı

Siyah-Beyazlı taraftarlar, İstanbulspor maçına takımın başında çıkan teknik sorumlu Burak Yılmaz’ı maç sonu tribüne çağırdı ve alkışladı. Burak Yılmaz, bu anlarda tribünlere alkışla karşılık verdi ve elini kalbine götürdü. Beşiktaş tribünleri ayrıca maçın başında tepki gösterdiği takımı da karşılaşmanın ardından alkışladı.

Haberin Devamı

18 maça çıktı

Kara Kartal, ligde geçen sezondan beri devam eden iç sahada yenilmezlik serisini İstanbulspor maçı sonrası 18’e yükseltti. Geçen sezon 12 Eylül’de Başakşehir’e 1-0 yenildikten sonra oynadığı 18 maçta da rakiplerinin 3 puanla ayrılmasına izin vermeyen Siyah-Beyazlı ekip, bu süreçte Tüpraş Stadı’nda 13 maçı kazandı. Yine geçen sezon golsüz sona eren Fenerbahçe derbisiyle başlayan seride Siyah-Beyazlı ekip, rakipleriyle 5 kez yenişemedi. Beşiktaş bu sezon konuk ettiği ekiplerden Pendikspor’la berabere kalırken, Sivasspor ve Kayserispor’dan sonra İstanbulspor’u da Dolmabahçe’de yenmeyi başardı.

Beşiktaşta Burak Yılmaz seriyi sürdürdü

Burak Yılmaz: Beşiktaş büyük bir camia, bu durumdan da alnının akıyla çıkacaktır
YORUM YAZ