MENÜ

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz nefes aldı

Beşiktaş'ta yönetimin seçime kadar göreve getirdiği Burak Yılmaz, son maçlarda alınan negatif skorlar sebebiyle eleştirilmeye başlandığı dönemde, Gaziantep zaferiyle rahat bir nefes aldı. Yılmaz, maç sonu takımı tribünlere götürüp alkışlattı.

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz nefes aldı

Beşiktaş, Süper Lig’in 10’uncu haftasında dün akşam Gaziantep FK’yı konuk etti. Tüpraş Stadyumu’ndaki karşılaşmada hakem Mete Kalkavan düdük çaldı. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Samet Çiçek ve Candaş Elbil yaptı. Siyah-Beyazlılar’da teknik sorumlu Burak Yılmaz, son olarak UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde oynanan Bodo Glimt maçına göre Gaziantep FK karşısında 6 değişikliğe gitti. Karşılaşmada Mert Günok, Omar Colley, Arthur Masuaku, Jean Onana, Amir Hadziahmetovic ve Vincent Aboubakar’ın yerine Ersin Destanoğlu, Eric Bailly, Bakhtiyor Zaynutdinov, Salih Uçan, Gedson Fernandes ve Cenk Tosun 11’de şans buldu.

Haberin Devamı

TARAFTARLARLA BUZLAR ERİDİ

Burak Yılmaz, Gaziantep FK karşılaşmasında Ersin Destanoğlu, Onur Bulut, Necip Uysal, Bailly, Bakhtiyor, Salih Uçan, Gedson, Oxlade-Chamberlain, Ghezzal, Rashica, Cenk Tosun 11’ini sahaya sürdü. Karşılaşmanın; Salih Uçan ve Cenk Tosun’un golleriyle 2-0’lık sonuçla tamamlanması sonrasında teknik sorumlu Burak Yılmaz da adeta nefes aldı.

Beşiktaşta Burak Yılmaz nefes aldı

Takımın kötü gidişi sebebiyle eleştiri alan isimler arasında yer alan Yılmaz, Tüpraş Stadı’nda gelen galibiyetin ardından tüm futbolcuları yanına toplayıp taraftarların önüne giderek tribünleri alkışladı. Siyah-Beyazlılar da bu harekete alkışlarla karşılık verdi.

 

Hari Vukas'dan Rebic açıklaması

Beşiktaşta Burak Yılmaz nefes aldı

YORUM YAZ