MENÜ

Beşiktaş'ta bir ayrılık daha! Resmen açıklandı

Beşiktaş, Oğuzhan Akgün'ün Sarıyer Spor Kulübü'ne transfer olduğunu resmen duyurdu. Futbolcusuna başarılar dileyen Siyah-Beyazlı ekip, anlaşmanın kiralık olduğunu vurguladı.

Beşiktaş'ta bir ayrılık daha! Resmen açıklandı

Beşiktaş, Oğuzhan Akgün'ün Sarıyer Spor Kulübü'ne transfer olduğunu resmen duyurdu. Siyah-Beyazlı ekip, Oğuzhan'ın kiralık olarak forma giyeceğini açıkladı. Öte yandan Beşiktaş'ın eski yıldızının yeni takımı da resmen duyuruldu. Detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta oynadığı dönem futboluyla herkesi büyüleyen ve küçük yaşta televizyonlara çıkan Muhammed Demirci, futbolun dev takımı Barcelona'nın da dikkatini çekmişti. Çıkan haberlerin ardından Muhammed Demirci'ye yerli Messi lakabı da takılmıştı. 28 yaşındaki futbolcunun yeni takımı resmen açıklandı.

Beşiktaş'ın eski yıldızı İskenderunspor'da

Şubat ayında yaşanan deprem felaketine rağmen başarı göstererek grubunu üçüncü sırada tamamlayan İskenderunspor, yeni sezon için de kadrosunu güçlendirmişti. Hatay temsilcisi, 28 yaşındaki Muhammet Demirci ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı. Kulüp, transferi sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu.

Beşiktaşta bir ayrılık daha Resmen açıklandı

Söz konusu paylaşımda, “Hoş Geldin Muhammed Demirci! Kulübümüz, son olarak Tuzlaspor forması giyen orta saha oyuncusu Muhammed Demirci ile 2+1 yıllık anlaşma sağlamıştır. Anlaşmanın hem oyuncumuza hem kulübümüze hayırlı olmasını dileriz” denildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Oğuzhan Akgün'ün transferine yönelik açıklaması şu şekilde: 

'Profesyonel futbolcularımızdan Oğuzhan Akgün, 2023-24 sezonu sonuna kadar Sarıyer Spor Kulübü’ne geçici transfer olmuştur.

Oğuzhan Akgün’e yeni kulübünde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.'

Beşiktaşta bir ayrılık daha Resmen açıklandı

YORUM YAZ