MENÜ

Beşiktaş'ta başkanlık seçiminin tarihi belli oldu!

Seçim kararı alan Beşiktaş'ta olağanüstü seçimli genel kurul toplantısının tarihi resmen açıklandı.

Beşiktaş'ta başkanlık seçiminin tarihi belli oldu!

Seçime gitmeye hazırlanan Beşiktaş'ta beklenen tarih resmen açıklandı. Siyah-Beyazlılar, olağanüstü seçimli genel kurul toplantısının 10 Aralık Pazar günü yapılacağını duyurdu. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 17 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Beşiktaşta başkanlık seçiminin tarihi belli oldu

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekilde:

"Yönetim Kurulumuz, bugün yaptığı toplantıda Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı ile Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın gerçekleştirilme tarihlerini belirlemiştir.

Buna göre; Kulübümüzün Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, 26 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecektir. 26 Kasım Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 3 Aralık Pazar günü yapılacaktır.

Kulübümüzün Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 10 Aralık Pazar günü yapılacaktır. 10 Aralık Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 17 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecektir.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız."

Haberin Devamı

Beşiktaşta başkanlık seçiminin tarihi belli oldu

LUGANO MAÇI SONRASI SEÇİM KARARI ALINMIŞTI

UEFA Konferans Ligi'nde Beşiktaş'ın 2-0'dan 3-2 kaybettiği iç sahadaki Lugano maçı sonrası taraftarın tribünleri terk etmeyerek gösterdiği tepki ve yönetime yönelik istifa daveti radikal kararlar doğurmuştu. Şenol Güneş'in istifa ettiği Siyah-Beyazlılar'da yönetim de olağanüstü kongre kararını açıklamıştı.

 

Beşiktaşta başkanlık seçiminin tarihi belli oldu

YORUM YAZ