MENÜ

Beşiktaş'ta ayrılık! Satın alma opsiyonlu kiralandı

Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor. Kara Kartal bir yandan takımı güçlendirmeye devam ederken bir yandan da kadroda düşünülmeyen futbolcularla yollarını ayırmak istiyordu. Bu kapsamda yıldız futbolcunun takımdan ayrılması için anlaşmaya varılmıştı ki transfere ilişkin resmi açıklama da geldi.

Beşiktaş'ta ayrılık! Satın alma opsiyonlu kiralandı

Son olarak Dinamo Kiev'i deplasmanda 3-2 mağlup eden Beşiktaş'ta transferde sıcak saatler yaşanıyor. Siyah-Beyazlılar, İspanyol savunma oyuncusu Montero ile yollarını ayırdı.

Haberin Devamı

MONTERO KİRALANDI

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş forması giyen ve kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan Francisco Montero, takımdan ayrıldı. Portekiz Ligi takımlarından Arouca, 24 yaşındaki savunma oyuncusunu kadrosuna katmak istiyordu. Portekiz kulübünün İspanyol savunma oyuncusunun transferi için Beşiktaş ile satın alma opsiyonuyla kiralanması konusunda anlaşmaya vardığı belirtilmişti ki transfer resmen açıklandı. 

Beşiktaşta ayrılık Satın alma opsiyonlu kiralandı

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Portekiz ekibi, Beşiktaş'tan Montero'yu kadrosuna kattığını resmen açıkladı. İspanyol oyuncunun kiralık olarak takıma dahil edildiği ifade edildi. 

 Beşiktaş'a Atlético Madrid'den transfer edilen Montero, siyah-beyazlı ekiple 46 maça çıktı. İspanyol stoper, siyah-beyazlı formayla 2'er gol ve asistlik bir performans sergiledi. Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden savunma oyuncusu kariyerinde Atletico Madrid, Deportivo ve Hamburg formalarını da giydi. 24 yaşındaki savunma oyuncusu İspanya Milli Takımı'nın U21 formasını da 1 kez giydi.

Haberin Devamı

Beşiktaşta ayrılık Satın alma opsiyonlu kiralandı

YORUM YAZ