Beşiktaş'ta ayrılık; David Jurasek'in yeni takımı belli oldu
03 Ocak 2026, Cumartesi 06:59Güncelleme Tarihi:
Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı ilk isimlerden olan ancak beklentilerin çok altında kalan Çek sol bek David Jurasek ülkesine dönüyor.
Sezon başında Portekiz temsilcisi Benfica’dan kiralanan ve performansıyla hayal kırıklığı yaratan David Jurasek’in, kadro planlamasında yer almadığı artık kesin gibi... Sözleşme fesih görüşmeleri yapılan Jonas Svensson ile birlikte Antalya kampına götürülmeyen çek futbolcunun transferinde yeni bir gelişme yaşandı.
Haberin Devamı ›

YENİ ADRESİ PRAG
Bu doğrultuda Çek futbolcuya ülkesinin takımlarından Slavia Prag talip oldu. 25 yaşındaki futbolcunun da sezonun geri kalanında Prag’a gitmeye sıcak baktığı öğrenildi. Jurasek, Beşiktaş forması ile çıktığı 17 maçta bin 35 dakika süre bulmuş ve skora katkı yapamamıştı.
RAFA SİLVA'DA YENİ GELİŞME
HANGİ MAÇ HANGİ KANALDA?
TV Rehberi






