MENÜ

Beşiktaş'ta Avrupa için son şans! Kadro değişiyor

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu dördüncü maçında Beşiktaş, bugün sahasında Norveç temsilcisi Bodo/Glimt ile karşılaşacak. Bu maçın telafisi yok. Tam bir final. Ya tamam ya da devam... Beşiktaş'ta Burak Yılmaz yerden ve hızlı atağa dayalı sistem kurarsa erken gol gelir. Skoru ise yıldızlar belirler. Aboubakar gole aç! Chamberlain, Muleka, Rashica, Gedson ve Cenk gibi isimler maçı alıp götürebilir! Yazarımız Orhan Yıldırım, Beşiktaş'ın kadro yapısına yönelik son gözlemlerini paylaştı.

Beşiktaş'ta Avrupa için son şans! Kadro değişiyor

Ligde zirveye uzak kalan Kartal, Avrupa arenasına çıkıyor. Grupta sıkıntılı durumda olan Siyah-Beyazlı ekip; hiç olmadık puanlar verdi. Buna rağmen gruptan çıkma durumu var. Bu akşam kazanıp diğer sınavlarda seriye devam ederse yürüyüp gider Bodo, fizik gücü ile oynayan ekip. Burak hoca yerden ve hızlı atağa dayalı sistem kurarsa erken gol gelir. Taraftarın da etkisi öne çıkar. Skoru ise yıldızlar belirler. Aboubakar maçlara ve gollere aç! Chamberlain, Muleka, Rashica, Gedson ve Cenk gibi isimler maçı alıp götürebilir.

Haberin Devamı

Kadro değişiyor...

Kritik sınavda kalede devir teslim var. Mert’in gelişi ile birlikte savunma da yeni şekil alacak. Kanatlarda hep sıkıntı mevcut. Ghezzal’ın durumu ortada. Rashica, Muleka, çare olamadılar. Zaynutdinov ise tıpkı Tayfur gibi numarasız oyuncu (!) Burak Yılmaz, her şeyi kenara koyup takımı sahaya sürmeli. İdeal 11 ve yerinde doğru hamleler ile istenilen sonuç gelir. Artık kenar yönetim hatasına yer kalmadı. Bu maçın telafisi yok. Tam bir final. Ya tamam ya da devam niteliği olan maç.

Beşiktaşta Avrupa için son şans Kadro değişiyor

Avrupa arenasında 240. randevu

Konferans Ligi D Grubu dördüncü maçında Beşiktaş, bugün sahasında Norveç temsilcisi Bodo/Glimt ile karşılaşacak. Siyah-Beyazlılar, bu mücadeleyle birlikte Avrupa arenasında 240. kez sahne almış olacak. Geride kalan 239 müsabakada Siyah-Beyazlı takım, 90 galibiyet, 48 beraberlik ve 101 yenilgi aldı. Söz konusu maçlarda 314 kez fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 356 gol gördü.

Haberin Devamı

'İyi sonuç almak istiyoruz'

Bodo/Glimt Teknik Direktörü Kjetil Knutsen, dün Beşiktaş Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Yarın baskılı bir Beşiktaş beklediğini dile getiren Knutsen, “Çok güzel bir atmosfer, çim saha ve çok sayıda seyirci olacak. Ama biz elimizden geleni yapacağız. Her iki taraf da kazanmaya çalışacak. İyi sonuç almayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Beşiktaşta Avrupa için son şans Kadro değişiyor

YORUM YAZ