MENÜ

Beşiktaş'ta ara transferde dev operasyon! Yıldız isimler listede

Beşiktaş'ta kadro dışı kalanların ardından gözler transfere çevrildi. Başkan Hasan Arat’ın seçim öncesinde iş birliği anlaşmasına vardığını açıkladığı; Paris Saint-Germain, Chelsea ve Al Nassr’dan kadroya takviyelerin yapılması bekleniyor.

Beşiktaş'ta ara transferde dev operasyon! Yıldız isimler listede

Kara Kartal’da 5 yabancı futbolcunun kadro dışı bırakılması sonrasında gözler ara transfer dönemine çevrildi. Seçim sürecinde 3 önemli kulüple iş birliği anlaşması yapan Başkan Hasan Arat, İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea için, “Todd Boehly, Chelsea’nin sahibi ve başkanı. Benim yakın bir arkadaşım. Başarılar diledi, her türlü çalışmaya hazır olduğunu söyledi. Ben yıllarca biriktirdiğim spor sermayemi Beşiktaş’a aktaracağım” sözlerini sarf etmişti.

Siyah-Beyazlılar’ın, Chelsea’den Malang Sarr ve Armando Broja’yla ilgilendiği bildirildi.

Haberin Devamı

2028’e kadar sözleşmeli

24 yaşındaki Fransız stoper Sarr, 2020’de Nice’den bedelsiz olarak Chelsea’ye transfer olmuş, sonrasında Porto ve Monaco’da kiralık olarak forma giymişti. 1,83’lük sol stoperin Chelsea’yle 2025 yılına kadar kontratı bulunuyor. Santrfor hattında Vincent Aboubakar’la yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş, Chelsea’nin Arnavut golcüsü Armando Broja’yı da radarına aldı. 1,91’lik golcünün İngiliz ekibiyle 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Yıldız isim için kiralama formülü uygulanabilir.

Beşiktaşta ara transferde dev operasyon Yıldız isimler listede

Luis Enrique’nin kararı...

Başkan Hasan Arat, seçim sürecinde Fransa Lig 1 devi PSG’yle de bir anlaşma yapmıştı. Arat, “Değerli Beşiktaşlılar, Paris Saint-Germain FC ve Avrupa Kulüpler Birliği Başkanı, kıymetli arkadaşım Nasser Al-Khelaifi ile Doha’da bir araya gelerek, Beşiktaş JK ve Paris Saint Germain FC arasında futbolcu transferi konusunda prensip anlaşmasına vardık. Anlaşmamız, Gençlik Gelişim Merkezi (Futbol Akademi) ve antrenman merkezi konularında geniş çaplı iş birliğini de kapsıyor. Beşiktaşımız için hayırlı olsun” ifadelerini kullanmıştı. Kartal’ın, Fransa Lig 1 ekibinden Carlos Soler ve Hugo Ekitike’yle ilgilendiği bildirildi. Teknik direktör Luis Enrique’nin devre arasında vereceği karara göre Kartal, 2 isim için de harekete geçebilir.

Haberin Devamı

Beşiktaşta ara transferde dev operasyon Yıldız isimler listede

Taraftarlar atak bekliyor

Beşiktaş taraftarının transfer haberini merakla beklediği Anderson Talisca için Başkan Hasan Arat önemli bir adım atmıştı. Arat, seçim öncesi Arabistan seyahati sonrasında yaptığı paylaşımla, “Değerli Beşiktaşlılar. Geçtiğimiz hafta Suudi Arabistan’a giderek, değerli dostum Al-Nassr FC Başkanı Sayın Musalli Al-Muammar ile buluştum. Beşiktaş JK ve Al-Nassr FC kulüpleri arasında, futbolcu transferlerinde iki kulübün birbirlerine öncelik sağlaması konusunda prensip anlaşmasına vardık. Beşiktaşımız için hayırlı olmasını diliyorum” demişti. SiyahBeyazlı taraftarlar, devre arasında Anderson Talisca için de bir atak bekliyor.

Beşiktaşta ara transferde dev operasyon Yıldız isimler listede

Beşiktaşta ara transferde dev operasyon Yıldız isimler listede

YORUM YAZ