MENÜ

Beşiktaş'ta Aboubakar rekora koşuyor

Son 11 maça 13 golle damgasını vuran Aboubakar, Mario Gomez ve Burak Yılmaz’ı geride bırakıp üst üst 6 karşılaşmada gol atmayı hedefliyor. Yıldız oyuncu, takımının 2.’lik koltuğuna oturması için Konya maçına kilitlenmiş durumda.

Beşiktaş'ta Aboubakar rekora koşuyor

Süper Lig’de çıktığı son 11 maçta 13 gol atan Vincent Aboubakar, son beş karşılaşmanın tamamında fileleri havalandırdı. 2007-2008’den bu yana üst üste altı lig maçında gol sevinci yaşayan sadece iki Beşiktaş oyuncusu bulunuyor. Daha önce Mario Gomez, Nisan ile Mayıs 2016 arasında bu şekilde bir performans ortaya koymuştu. Burak Yılmaz da Mart ile Nisan 2019 arasında aynı formu sergilemişti. İkinci Beşiktaş döneminde harikalar yaratan başarılı oyuncu, Konya maçına da aynı hedefle hazırlanıyor. Aboubakar sezonu golle tamamlayarak takımının ikinci olmasına katkı sağlamak istiyor.

Haberin Devamı

Hocasının gözdesi

Gelecek sezon şampiyonluk parolasıyla yola çıkacak olan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş de tüm hücum planlarını Aboubakar merkezinde yapıyor. Deneyimli teknik adam, bu konuda Aboubakar’la da sık sık görüşmeler yaparak oyuncusunun özgüvenini artırmaya çalışıyor.

Beşiktaşta Aboubakar rekora koşuyor

Güneş’in çifte hedefi

Süper Lig’deki son 7 maçından da 3 puanla ayrılan Beşiktaş, Şenol Güneş yönetimindeki en uzun galibiyet serisine ulaştı. Siyah-Beyazlılar üst üste sekiz galibiyet aldığı son süreci Eylül-Kasım 2009 arasında Mustafa Denizli döneminde yaşadı. Şenol Güneş için ligdeki son maç bu nedenle çok önemli. Konyaspor karşısına takımının havlu attığı sezonu 2.’likle bitirme şansıyla çıkacak olan deneyimli teknik adam mutlak galibiyet hedefiyle oyuncularını maça hazırlıyor.

Haberin Devamı

Veda maçına ilgi büyük

Evinde oynayacağı Konyaspor maçı ile birlikte sezonu tamamlayacak olan Kartal, taraftarı önünde üç puan peşinde olacak. Alınacak üç puan lig ikinciliği demek. Ancak maçı öne çıkaran bir başka özellik ise birçok futbolcunun takımdaki veda maçı olması.... Futbola veda etme kararı alan Atiba’nın yanı sıra Saiss, Tayfur, Muleka, N’Koudou, Redmond, Ghezzal, Cenk gibi isimlerin seneye takımda kalmaları zor görünüyor.

Aboubakar'dan Moreirense'ye Hat-trick

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

YORUM YAZ