MENÜ

Beşiktaş'ta Aboubakar fırtınası

Beşiktaş'ın yakaladığı çıkışta en büyük pay sahibi isimlerden olan Vincent Aboubakar, Adana Demirspor maçı öncesi yapılan takım çalışmalarında da formuyla fark yaratmış durumda.

Beşiktaş'ta Aboubakar fırtınası

Beşiktaş'ın Kamerunlu yıldızı Vincent Aboubakar, şova devam ediyor. Siyah-Beyazlı formayla son 9 maçta 10 gol ve 1 asistlik performans sergileyerek taraftarını mest eden yıldız futbolcu, takım çalışmalarında da durmuyor...

Haberin Devamı

GÜNDEMDEKİ GOLCÜYÜ DEĞERLENDİRDİ

Aboubakar, ligde yarın akşam Adana Demirspor'la oynanacak zorlu karşılaşma öncesinde yapılan takım çalışmalarında adeta gol olup yağıyor. Dün yapılan takım antrenmanındaki çift kale maçta tam 7 gol atan tecrübeli futbolcu, zorlu karşılaşma öncesinde teknik direktör Şenol Güneş'e güven verdi.

Beşiktaşta Aboubakar fırtınası

HEDEFİ 15 GOL...

Adana Demirspor'la deplasmanda oynanacak mücadelede Cenk Tosun ve Nathan Redmond'la beraber takımın hücum üçlüsünü oluşturacak olan Aboubakar, gollerine devam edip takımının yarıştaki ümitlerini son ihtimale kadar sürdürmeyi hedefliyor. Kalan haftalarda atacağı gollerle 15'i geçmeyi planlayan Aboubakar, Demirspor müsabakasıyla beraber şovuna kaldığı yerden devam etmek istiyor.

 

Beşiktaşta Aboubakar fırtınası

YORUM YAZ