MENÜ

Beşiktaş'ta Aboubakar fırtına gibi... Başarısının sırrını açıkladı!

Beşiktaş ile sezona müthiş bir başlangıç yapan Vincent Aboubakar, açıklamalarda bulunurken başarısının sırrına ilişkin görüşlerini de paylaştı.

Beşiktaş'ta Aboubakar fırtına gibi... Başarısının sırrını açıkladı!

Beşiktaş, takım halinde sezona istediği başlangıcı gerçekleştirememiş olsa da takım içindeki bazı yıldızlar, performanslarıyla fark yaratmaya devam ediyor. Bu isimlerin başında ise Salih Uçan ve Vincent Aboubakar geliyor.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Aboubakar fırtına gibi... Başarısının sırrını açıkladı

SALİH ZİRVE YAPTI!

Teknik direktör Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından ilk resmi maçına yardımcı antrenör Burak Yılmaz yönetiminde çıkan Beşiktaş, karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak milli ara öncesinde rahat bir nefes aldı. Siyah-Beyazlı ekipte Salih Uçan, sergilediği performans ile dikkatleri tekrardan üzerine çekti. A Milli oyuncu, bu sezon başından bu yana sergilediği devamlılık ve istikrar ile Siyah Beyazlı taraftarlardan olumlu not aldı. Kartal’ın bu sezon oynadığı 16 resmi maçın 14 tanesinde süre alan Salih, bu karşılaşmalardan 13 tanesine ilk 11’de başladı. 29 yaşındaki Uçan, İstanbulspor maçında sergilediği performansla canlı skor ve istatistik platformu olan Sofascore’a göre 8.1 puanla karşılaşmanın en iyi oyuncusu seçildi. 42 pasta 32 isabet sağlayan Uçan ayrıca 4 başarılı dribbling, 6 kazanılan ikili mücadele, 2 pas arası ve 1 top çalma yaparak gösterdiği performansı istatistiklere de yansıttı.

Haberin Devamı

Derbide sahada olacak

Başarılı oyuncu, sezon genelinde ise Siyah Beyazlı formayla 14 mücadelede 1 gol ve 4 asistle oynayarak diğer 3 büyüklerin orta sahalarındaki futbolcuları geride bıraktı. Toplamda 5 kez skora katkı yapan Salih, Fenerbahçe’de 11 maçta 3 asist yapan Fred’i, Galatasaray’da 12 mücadelede birer gol ve asistle oynayan Sergio Oliveira’yı ve Trabzonspor’da 8 müsabakada 3 gol ve 1 asistle oynayan Bakasetas’ı solladı. Öte yandan adale sakatlığı bulunan tecrübeli oyuncunun, derbide sahada olacağı bildirildi.

Beşiktaşta Aboubakar fırtına gibi... Başarısının sırrını açıkladı

İŞTE ABOUBAKAR'IN SIRRI

Süper Lig devi Beşiktaş’ın golcü oyuncusu Vincent Aboubakar, bu sezon da kaldığı yerden devam ediyor. Kartal’ın ayakta kalmasını sağlayan golleri atan Kamerunlu golcü, başarının sırrını açıkladı. 31 yaşındaki golcü oyuncu Aboubakar, Canal+’ya yaptığı açıklamada takım antrenmanlarından önce veya sonra kişisel çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı.

Beşiktaşta Aboubakar fırtına gibi... Başarısının sırrını açıkladı

Kamerunlu oyuncu yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

Çok çalışıyorum. Takım antrenmanları dışında kişisel antrenörümle de çalışıyorum. Bazen sabahları evden çıktıktan sonra onunla antrenman yapıyoruz. Akşamları takım arkadaşlarımla antrenman yapıyorum. Sabah olduğunda ise tam tersi. Her şeyi yapıyoruz ama teknik, kontrol ve tamamlama hareketlerine ağırlık veriyoruz. Özellikle maç günü fizik kondisyonuma çok dikkat ediyorum.

 

Beşiktaşta Aboubakar fırtına gibi... Başarısının sırrını açıkladı

Rosier'den Aboubakar'a: Sevgim tarif edilemez
YORUM YAZ