Beşiktaşlılardan 'Osayi-Samuel' tezahüratı! Trabzonsporlular çılgına döndü

İki dev takım Beşiktaş ve Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası finalinde kozlarını paylaşıyor. Beşiktaş taraftarları, Trabzonspor maçı öncesi Bordo-Mavili ekibin taraftarlarını kızdıracak Osayi-Samuel tezahüratlarında bulundu.

Beşiktaş taraftarları, Trabzonspor maçı öncesi Fenerbahçe'nin sağ bek oyuncusu Osayi-Samuel tezahüratları yaparak rakiplerini kızdırmaya çalıştı. 

Haberin Devamı

TARAFTARLARDAN YOĞUN İLGİ!

Ziraat Türkiye Kupası Final maçına Beşiktaş ve Trabzonspor taraftarları yoğun ilgi gösterdi.

Beşiktaş ile Trabzonspor, 62. Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. İki takım taraftarları, maça yoğun ilgi gösterdi. Karşılaşma öncesi stadın çevresinde toplanan siyah-beyazlı ve bordo-mavili taraftarlar, marş söyleyerek maç saatini bekledi ve stadyumun içerisinde de son derece tutkulu görüntüler vardı.

Beşiktaşlılardan Osayi-Samuel tezahüratı Trabzonsporlular çılgına döndü

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) nezaretinde gerçekleştirilen kura çekiminde siyah-beyazlı taraftarların kuzey ve doğu; bordo-mavili taraftarların ise güney ve batı tribünlerinde yer alacağı belirlenmişti.

Her iki takıma da ayrılan yerlerin taraftarlar tarafından dolduruldu. 

Haberin Devamı

OSAYI-SAMUEL TEZAHÜRATLARI

Beşiktaş taraftarları, maç öncesi Trabzonsporlu taraftarlara göndermede bulunarak, "Ooo ooo Osayi Samuel, Ooo ooo Osayi Samuel" şeklinde tezahüratta bulundu.

Osayi, Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylarda adı en çok geçen futbolculardan birisi olmuştu. 

Beşiktaşlılardan Osayi-Samuel tezahüratı Trabzonsporlular çılgına döndü

 

YORUM YAZ