MENÜ

Beşiktaşlı Vincent Aboubakar'dan geri dönüş sinyali! 'Kulüp durumu yeniden değerlendirdi'

Kara Kartal'da kadro dışı kalan yıldız oyunculardan Vincent Aboubakar'dan açıklama geldi. Kamerunlu yıldız, herhangi bir tartışmanın içinde olmadığını ve disiplinsiz davranışı olmadığını kaydederken geri dönüş sinyalini de verdi.

Beşiktaşlı Vincent Aboubakar'dan geri dönüş sinyali! 'Kulüp durumu yeniden değerlendirdi'

Siyah-Beyazlılar'da kadro dışı bırakılan isimlerden biri olan Vincent Aboubakar'dan açıklama geldi. Kamerunlu yıldızın kadro dışı kalma sebeplerinden birinin de saç ektirmesi olduğu, bu nedenle toplara kafa vurmasının yasak olduğu ve yıldız oyuncunun da bu süreci 'sakatım' diyerek oynamadan geçirmesi olduğu iddia edilmişti.

Haberin Devamı

Yeni açıklama geldi

Ayrıca bu süreçte birkaç kez de yurtdışına çıkan başarılı futbolcu disiplin sorunları nedeniyle Eric Bailly, Valentin Rosier, Rachid Ghezzal ve Jean Onana'yla birlikte kadro dışı kalmıştı. Aboubakar'dan konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi. 

'Kimseyle tartışmam olmadı'

31 yaşındaki forvet, "Artık bu saçma suçlamalara son verelim. Bu sezon herhangi bir saç bakımı yapmadım. Geçen sezon bittikten sonra ve sezon öncesi başlamadan saçlarıma bakım yapmıştım. Bu sezon kulüpte hiç kimseyle herhangi bir tartışmam ya da disiplinsiz davranışım olmadı" dedi.

Beşiktaşlı Vincent Aboubakardan geri dönüş sinyali Kulüp durumu yeniden değerlendirdi

Aboubakar sözlerini şöyle devam ettirdi 👇

Bu sezon 11 gol 3 asist yaptım. Geçen sezonun ikinci yarısında 13 gol attım. Ve hepsinden önemlisi, sözleşmeli olduğum her dakika tüm çabamı ve konsantrasyonumu takıma veriyorum. Kulüp zaten durumu yeniden değerlendirdi ve e-posta gönderdi. Hukuki davalara konu olabilecek asılsız suçlamalardan vazgeçin, işimi yapmama izin verin.

Çarpıcı iddia

Deneyimli futbolcunun, "Kulüp zaten durumu yeniden değerlendirdi ve e-posta gönderdi" ifadesi dikkat çekti. Kadro dışı kalan 5 futbolcunun da takıma geri dönebileceği iddia edildi.

Haberin Devamı

Beşiktaşlı Vincent Aboubakardan geri dönüş sinyali Kulüp durumu yeniden değerlendirdi

YORUM YAZ