MENÜ

Beşiktaşlı Tayfur Bingöl asist anını anlattı

Antalya deplasmanında Vincent Aboubakar'ın skoru belirleyen golünde asisti yapan Tayfur Bingöl o anı anlattı. 30 yaşındaki oyuncu, "Aboubakar'ın geldiğini gördüm, hemen bir çekme pozisyonuyla önüne bıraktım, o da gole çevirdi. 3 puanı aldık" dedi.

Beşiktaşlı Tayfur Bingöl asist anını anlattı

Süper Lig'de 33. hafta kapışmasında Antalyaspor sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Geçen hafta lider Galatasaray'ı deviren ve şampiyonluk yolunda iyi bir hava yakalayarak umutlarını artıran Siyah-Beyazlılar, Akdeniz ekibini de aynı skorla 3-1'le geçti.

Haberin Devamı

'Rakiplerin kayıplarını bekliyoruz'

Vincent Aboubakar'ın skoru belirleyen golünde asisti yapan Tayfur Bingöl de hem şampiyonluk yarışını yorumladı hem de gol anını anlattı. Başarılı oyuncu asistiyle ilgili, "Aboubakar'ın geldiğini gördüm, hemen bir çekme pozisyonuyla önüne bıraktım, o da gole çevirdi. 3 puanı aldık. Rakiplerin puan kaybetmesini bekliyoruz. Beşiktaş'ta hayalimi gerçekleştirdim. İki tane hayalim var; bu sene Beşiktaş'ın şampiyon olması, ikincisi de Hamilton'un F1'de şampiyon olması. Bu hayallerimi inşallah gerçekleştiririm" ifadelerini kullandı.

'Seri yapmaya başladık'

'Birlik ve beraberlik' vurgusu yapan Tayfur, "Birlik ve beraberlik çok arttı devre arası kamptan beri. Şenol Hoca geldikten sonra performansımız arttı. Seri yapmaya başladık, derbiyi kazandık. Antalya deplasmanı zor gözüküyordu, geldik, Antalya deplasmanını kazandık. Birlik beraberliğimiz çok iyi oluştu. Herkes birlik beraberlik içerisinde" sözleriyle açıklamalarını noktaladı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ