MENÜ

Beşiktaşlı Rachid Ghezzal'dan müthiş dönüş!

Süper Lig'in 26. haftasında Kara Kartal, İstanbulspor'u konuk etti. Bu sezon sakatlıklardan kurtulamayan Ghezzal'ın tam 153 gün sonra 11'e döndüğü karşılaşmada Beşiktaş 3-1 kazandı. Cezayirli futbolcu performansıyla eski günlerinin sinyallerini verdi, müthiş bir katkıyla geri döndü, 63'te alkışlar ve tezahüratlarla oyundan çıktı.

Beşiktaşlı Rachid Ghezzal'dan müthiş dönüş!

Bu sezon sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan Rachid Ghezzal müthiş döndü... Sakatlığı nedeniyle bu sezon ligde tam 18 maçı kaçıran Rachid Ghezzal tam 153 gün sonra İstanbulspor karşısında 11'e döndü.

Haberin Devamı

Tek değişiklik

Ankaragücü ve Başakşehir'i yenerek çıkışa geçen Kara Kartal, 3 maçtır kazanan İstanbulspor'u devirerek seriye devam etmeyi hedefliyordu. Teknik direktör Şenol Güneş de kadroda bu nedenle büyük bir değişime gitmedi. Deneyimli teknik adam son oynanılan ve 2-0 kazanılan Başakşehir maçına göre sadece Nathan Redmond-Rachid Ghezzal değişikliğini yaptı.

SÜPER LİG'DE ZORLU MAÇ!

Beşiktaşlı Rachid Ghezzaldan müthiş dönüş

Taraftarı coşturdu

Bu değişiklik de işe yaradı. İlk yarıdaki performansıyla futbolu özlediğini gösteren Ghezzal yine Vodafone Park'taki taraftarını coşturdu. 42'de Cenk Tosun'un attığı golde asisti yapan Cezayirli oyuncu harika döndü ve bundan sonraki haftalarda yine Siyah-Beyazlılar'ın en büyük kozu olacağını gösterdi.

Ayakta alkışlandı

Şenol Güneş yüzde 100 hazır olmayan yıldızını 63'te oyundan aldı. Tecrübeli oyuncu ayakta alkışlandı ve tezahüratlarla kenara geldi.

Haberin Devamı

Beşiktaşlı Rachid Ghezzaldan müthiş dönüş

'Bu akşamın tadını çıkaracağım'

Mücadelenin ardından konuşan 30 yaşındaki futbolcu, "Çok özledim. Sahada olmaktan ötürü mutluyum. Benim için zor zamanlardı. Uzun bir sakatlık ve ameliyat sürecinden döndüm. Vücüdunuzun eski hale dönmesi için zamana ihtiyacınız olur. Lig maçıyla geri döndüm. 1 asistle skora katkı verdim. Bunlar bana özgüven veriyor. Bu akşamın tadını çıkaracağım" dedi.

'Fenerbahçe'ye en iyi şekilde hazırlanacağız'

Gelecek maçlar hakkında da konuşan yıldız oyuncu, "Umarım en iyi Rachid Ghezzal'ı sizlere sunabilirim. Elimden geleni yapacağım. Çok çalışacağım. Milli arada kendi seviyeme dönmek için bir fırsat. Fenerbahçe maçına en iyi şekilde hazırlanacağız" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ