Beşiktaş'lı Rachid Ghezzal: En yakın zamanda yüzde 100'ümle olacağım
Fenerbahçe karşısında son 20 dakika oynayan ve Siyah-Beyazlılar'a hareket getiren Rachid Ghezzal derbi sonrasında konuştu. Deneyimli oyuncu, "İdmanlarda elimden geleni yapıp yüzde 100 döneceğim. 20 dakikada iyi oynadıysam ne güzel. Artık gün gün bakacağız, daha iyi olmak için" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş sahasında Fenerbahçe ile kozlarını paylaştı. Dev mücadele başladığı gibi golsüz sona erdi. Karşılaşmanın ardından Siyah-Beyazlılar'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal önemli açıklamalarda bulundu.
Haberin Devamı ›
Sakatlığı nedeniyle tam hazır olmayan ve son 20 dakikada şans bulan tecrübeli oyuncu, "Taraftarın sevgisi için oynuyoruz, onlara teşekkür ediyoruz. Onlara bu desteğin karşılığını vermek istiyoruz. Sahalardan uzak kaldım uzun bir süre. Hala yüzde 100 hazır değilim. Umarım en yakın zamanda yüzde 100'ümle mücadele edeceğim. Bu takımdaki herkes değerli ve önemli. Geri dönmek için elimden geleni sarf ediyorum. İdmanlarda elimden geleni yapıp yüzde 100 döneceğim. 20 dakikada iyi oynadıysam ne güzel. Artık gün gün bakacağız, daha iyi olmak için" yorumunu yaptı.
İlgili Haberler
https://www.instagram.com/p/CjOQj44oqY6/