MENÜ

Beşiktaşlı iki iş insanından örnek davranış!

Beşiktaşlı iş insanları Bahtiyar Kaya ve Sabri Ortak, Kahramanmaraş Elbistan ve Adıyaman Kahta'da; şehit ailelerine, down sendromlu çocuklara, yetimhanedeki yetimlere ve engelli vatandaşlara Beşiktaş forması ile tişörtü dağıttı.

Beşiktaşlı iki iş insanından örnek davranış!

Beşiktaşlı iş insanları Bahtiyar Kaya ve Sabri Ortak, bir sosyal sorumluluk projesi başlatarak Beşiktaş forma ve tişörtü dağıtmak üzere İstanbul'dan yola çıktı. İlk olarak Kahramanmaraş ve Adıyaman'a uğrayan Kaya ve Ortak, bu illerde şehit ve gazi ailelerini ziyaret edip, Şehit Emanetleri Müzesi'ne şehit ve aynı zamanda Beşiktaş taraftarı olan Ahmet Ece'nin emanetlerinin üstüne Beşiktaş forması bıraktı. Kaya ve Ortak; daha sonra şehidin ailesini ziyaret ederek, Şehit Emanetleri Müzesi'ne verilmek üzere her yıl Beşiktaş forması göndereceklerinin sözünü verdi.

Haberin Devamı

Şehit ailelerinin ziyaretine devam eden iş insanları, Şehit Osman Tunte'nin dedesi Mustafa Tulu'yu ziyaret etti. 1967 yılında Beşiktaş, Yıldız'da 2 yıl askerlik yapan dede Mustafa Tulu, köyüne döndükten sonra sadece ailesi ve oğullarını değil; torunlarını ve tüm sülalesini Beşiktaş taraftarı yapmış. Şehit dedesi Tulu'nun Beşiktaşlı iş insanlarını ve Viaport Kartal Yuvası'nın köylerine geldiğini görmesinin ardından duygusal anlar yaşandı.

Forma dağıtımı sırasında duygusal anlar yaşanmaya devam etti. Engelli çocuğunu iyileşmesi için her gün 70 kilometre uzaklıktan tedaviye götüren babaya da Beşiktaş forması hediye edildi. Hediye takdiminin ardından duygusal anlar yaşandı. Ayrıca forma hediye edildiği sırada down sendromlu çocukların gözlerinin dolması ve mutlu olmaları Bahtiyar Kaya ve Sabri Ortak'ı da duygulandırdı.

Haberin Devamı

BAHTİYAR KAYA: BU PROJENİN RENK AYIRT ETMEKSİZİN TÜM TAKIMLARIMIZA ÖRNEK OLMASI EN BÜYÜK TEMENNİMİZ

Hayata geçirdikleri projenin tüm takımlara örnek olması temennisinde bulunan iş insanı Bahtiyar Kaya, "Bu sosyal sorumluluk projesinin renk ayırt etmeksizin tüm takımlarımıza örnek olması en büyük temennimiz. Türkiye'de bir ilke imza atarak öncülük etmenin sevincini yaşıyoruz. Bu tür projelerin devam ederek, herkesi bu güzel insanları unutmayıp yardımcı olmaya çağırıyoruz. En büyük gururumuz ise başlattığımız sosyal sorumluluk projesinin öncüsünün Beşiktaş olması. İnsanlara tek tek dokunarak, duygularını paylaşarak daha nice sevinçleri yaşatacağımızı umuyorum" ifadelerini kullandı.

DHA

YORUM YAZ