MENÜ

Beşiktaşlı Ernest Muçi: Her pozisyonda oynayabilirim

Siyah-Beyazlılar'ın yeni yıldızı, Konya galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu. 3 puandan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Ernest Muçi, "Galibiyeti kazanmak son derece önemliydi. Taraftar bizi iten güç" dedi. Saha içi pozisyonları hakkında da konuşan Arnavut oyuncu, "Tek bir yerde oynamaktan ziyade faydalı olabileceğim her yerde, her pozisyonda oynayabilirim" yorumunu yaptı.

Beşiktaşlı Ernest Muçi: Her pozisyonda oynayabilirim

Devre arası transfer döneminde Legia Varşova'dan tam 10 milyon Euro bonservisle kadroya katılan ve Beşiktaş tarihinin en pahalı ikinci transferi (Al-Musrati 12 milyon Euro) olan Ernest Muçi, Siyah-Beyazlılar'a alışmaya başladı. Geçen hafta oynanan Kayseri maçında ilk kez Beşiktaş forması giyen Arnavut oyuncu, Konya karşısında da 11'de başladı ve 86 dakika sahada kaldı.

Haberin Devamı
Beşiktaş'ın yeni transferi Muçi: Elde edeceğimiz başarılar için sabırsızlanıyorum

'Taraftarı daha önceden biliyordum'

Performansıyla göz dolduran 22 yaşındaki futbolcu galibiyetin ardından da açıklamalarda bulundu. Taraftarlara övgüde bulunan yıldız oyuncu, "Çok mutluyum ilk iç saha maçımda 3 puan kazandığımız için. Taraftarı daha önceden biliyordum, iç sahada ne kadar desteklediklerini biliyordum. Galibiyeti kazanmak son derece önemliydi.Taraftar bizi iten güç. Bugün de bunu hissettirdiler. İkinci yarıda maçı kazandık, ikinci yarıda bunu çok fazla hissettik. Bu harika kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Her maçta aynı şekilde oynamak istiyorum. Bunu sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

'Hücum fırsatları yaratmak istiyorum'

Sahadaki pozisyonu hakkında da konuşan Muçi şu ifadeleri kullandı 👇

Haberin Devamı

Tek bir yerde oynamaktan ziyade faydalı olabileceğim her yerde, her pozisyonda oynayabilirim. Sahada olduğum sürece hücum fırsatları yaratmak istiyorum. Önemli olan takıma katkı verebilmek.

Beşiktaşlı Ernest Muçi: Her pozisyonda oynayabilirim

YORUM YAZ