MENÜ

Beşiktaş'ın yükselen değeri Ante Rebic! Emrecan Bulut da beğeni topladı...

Beşiktaş'ın Sakaryaspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada gol sevinci yaşayan Ante Rebic, son dönemdeki performansıyla dikkat çekerken Emrecan Bulut da sergilediği görüntüyle beğeni topladı.

Beşiktaş'ın yükselen değeri Ante Rebic! Emrecan Bulut da beğeni topladı...

Hazırlık maçında Sakaryaspor’u 2-1 mağlup eden Beşiktaş’ta şık bir gole imza atan Ante Rebic’in yükselişi devam ediyor Rebic Antalyaspor, Bodo/Glimt ve Başakşehir maçlarında asiste imza atarken Sakaryaspor ile oynanan hazırlık maçında gol sevinci yaşadı. Yıldız isim böylece son 4 maçta da skor katkısı vermiş oldu. Rebic, Şenol Güneş ve Burak Yılmaz döneminde fazla forma şansı bulamamıştı. 30 yaşındaki futbolcu, ligde ve Avrupa’da 10 maçta süre alırken sadece 2 kez 11’de forma giydi.

Haberin Devamı

Beşiktaşın yükselen değeri Ante Rebic Emrecan Bulut da beğeni topladı...

EMRECAN BULUT DİKKAT ÇEKTİ

Beşiktaş’ın Sakaryaspor ile oynadığı hazırlık maçında sezon başında kadroya katılan santrfor Emrecan Bulut beğeni topladı. Teknik direktör Rıza Çalımbay, karşılaşmada sezon başında 5 milyon TL bedelle Somaspor’dan transfer edilen Emrecan Bulut’a şans verdi. 87 dakika sahada kalan 20 yaşındaki futbolcu, Rebic’in golünde asisti yaparken Donkor’un kendi kalesine attığı golde de pozisyonun içindeydi. Takımla idmanlara çıkan Emrecan Bulut, uzun bir aranın ardından hazırlık maçıyla da olsa görücüye çıktı. 20 yaşındaki futbolcu performansıyla beğeni topladı.

 

Beşiktaşın yükselen değeri Ante Rebic Emrecan Bulut da beğeni topladı...

YORUM YAZ