MENÜ

Beşiktaş'ın yıldızları fark yarattı!

Beşiktaş, Neftçi Bakü karşısında ilk yarıda önce geriye düştü, sonra rakibin kaçırdığı pozisyon yürekleri ağıza getirdi. İkinci devrede ise oyuna giren yıldızlar maça damga vurdu; Aboubakar ve Muleka, zaferin mimarı olup, Kara Kartal’a 2-1’lik galibiyeti getirdi.

Beşiktaş'ın yıldızları fark yarattı!

BeşiktaşKonferans Ligi macerasına 2. turda başladı. Beşiktaş, 2. turda Tirana ile kozlarını paylaşırken, ilk maçı 3-1, rövanşı ise 2-0 alarak, toplamda 5-1’lik skorla adını 3. tura yazdırdı. Neftçi Bakü ile oynanan ilk karşılaşma ise temsilcimizin 3-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. Bu doğrultuda Kara Kartal’ın turu geçmesine ise kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak ilk yarıda ortaya konan oyun, işleri değiştirdi. İlk devrede Muleka’nın 25. dakikadaki pozisyonu dışında ciddi bir fırsat bulamayan Beşiktaş, 36’da Emin Makhmudov’un golü ile geriye düştü. 45’te ise Yuri Matias’ın kaçırdığı pozisyonda yürekler ağza geldi.

Haberin Devamı

Ülke puanı için...

Teknik direktör Şenol Güneş, hiç beklemeden ikinci yarıda as oyuncularını sahaya sürdü. Önce 57. dakikada Vincent Aboubakar, harika bir gole imza atarak, bir sürprizin yaşanmasına izin vermedi. 14 dakika sonra ise Jackson Muleka, Kara Kartal’ı öne geçirdi. 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 kazanmayı başaran SiyahBeyazlılar, ülke puanı için de çok kritik bir zaferin altına imza atıp, adını Play-Off turuna yazdırdı.

Beşiktaşın yıldızları fark yarattı

YORUM YAZ