MENÜ

Beşiktaş'ın yıldızları döndü! Milli ara yaradı

Ligde peş peşe alınan 3 yenilgi sonrası üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başlayan Siyah-Beyazlılar, milli arada nefes aldı. Sakat isimler takıma döndü, düşüşteki yıldızlar kendini topladı, takımda yeniden aile ortamı yaratıldı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın yıldızları döndü! Milli ara yaradı

Süper Lig’e milli maçlar ve yerel seçim sebebiyle verilen arada Siyah-Beyazlılar, yara sarıp toparlandı. Araya, Süper Lig’de son 3 maçını kaybederek giren ve taraftarını üzen teknik direktör Fernando Santos ve öğrencileri, bu süreyi hem çalışarak hem de dinlenerek geçirdi ayrıca eksik isimlerin takıma dönmesi teknik direktör Fernando Santos’u sevindirdi.

Haberin Devamı

Beşiktaşın yıldızları döndü Milli ara yaradı

Aboubakar ve Ghezzal sevindirdi

Hazırlık maçları kapsamında Karadağ ekibi Buducnost Podgorica’yı 5-1 yenen ve Karagümrük’le de 1-1 berabere kalan Beşiktaş’ta, Vincent Aboubakar ve Rachid Ghezzal’ın formunu artırması, teknik ekibi sevindirdi. Fernando Santos, bu 2 futbolcuyu perşembe günü Başakşehir’le oynanacak karşılaşmada ilk 11’de görevlendirmeyi planlıyor.

Beşiktaşın yıldızları döndü Milli ara yaradı

Gençler umutlandı...

Kara Kartal’da sakatlıkları bulunan birçok isim de takıma dönüş yaptı. Daniel Amartey, Al Musrati ve uzun süredir takımdan uzakta kalan Oxlade Chamberlian, ekibe katıldı. Tayyip Talha Sanuç da eksiklerini bu süre içinde kapatarak milli arada güç depolayan isimler arasında yer aldı. Santos tarafından denenen birçok genç futbolcu da ligin kalan periyodunda forma şansı bulmak için umutlandı. Bu isimler arasında; Demir Ege Tıknaz, Emre Kaya, Abdülmecid Dönmez gibi futbolcular yer aldı.

Haberin Devamı

Beşiktaşın yıldızları döndü Milli ara yaradı

Semih’ten gollere devam...

Siyah-Beyazlı formayla sergilediği başarılı performansla A Milli Takım’a yükselen Semih Kılıçsoy, sıkıntılı bir süreç geçirse de cevabını sadece sahada verdi. A Milli Takım’ın Avusturya ve Macaristan’la oynayacağı karşılaşmaların yolculuğu öncesinde Ümit Milli Takım’a gönderilen Semih, burada 2 maçta rakip fileleri 2 kez sarsarak kalitesini gösterdi. Genç futbolcu, Başakşehir karşılaşmasıyla birlikte gollerine devam etmeyi hedefliyor.

Beşiktaşın yıldızları döndü Milli ara yaradı

YORUM YAZ