MENÜ

Beşiktaş'ın yıldızına 20 milyon Euro! Kilit isim devrede

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Avrupa devlerinin radarından düşmüyor. Takımdan ayrılmak isteyen yıldız futbolcunun her geçen gün talipleri artken son kararı Beşiktaş verecek. 

Beşiktaş'ın yıldızına 20 milyon Euro! Kilit isim devrede

Serie A ekiplerinden Lazio, yıldız orta saha için 20 milyon Euro'yu gözden çıkarırken tecrübeli hoca Sarri de devreye girdi. 

Haberin Devamı

Galatasaray bonservisini alamadı

Benfica altyapısından yetişen, 2020'de yani 21 yaşındayken Tottenham'a kiralanan ve o dönem bonservis bedeli için 120 milyon Euro gibi rakamlar istenen Gedson Fernandes, İngiliz ekibinden Ocak ayında Portekiz'e dönmüş ve 2020-21 sezonu ikinci yarısında Sarı-Kırmızılı formayı giymişti. Sürpriz bir şekilde Galatasaray'a imza atan genç orta saha iyi bir performans sergilese de Cim Bom yıldız ismin bonservisini alamamıştı.

Beşiktaşın yıldızına 20 milyon Euro Kilit isim devrede


Yüzde 50'si 6 milyon Euro

2021-22 sezonu devre arasında Beşiktaş ile Galatasaray, Gedson Fernandes için yarışmış ve Siyah-Beyazlılar, başarılı oyuncuyu ezeli rakibinin elinden kapmıştı. Bonservisinin yüzde 50'sini 6 milyon Euro'ya alan Beşiktaş yabancı kontenjanının dolu olması nedeniyle o zaman Gedson'u sürpriz bir şekilde Çaykur Rizespor'a kiralamıştı.

Haberin Devamı

Sezon başında döndü

Bu sezon başında Kara Kartal'a dönen ve ilk kez Siyah-Beyazlı formayı giyen 24 yaşındaki futbolcu sürekli oynasa da eleştiriliyordu. Yıldız oyuncu son 3 haftada adeta uçuşa geçti. Adana Demir maçını 1 gol, 1 asistle tamamlayan Gedson Fernandes, Kasımpaşa karşısında da aynı tarifeyi uygulamıştı.

Beşiktaşın yıldızına 20 milyon Euro Kilit isim devrede


Gedson kesin olarak ayrılmak istiyor

FANATİK'ten Ethem Sündük'ün özel haberine göre; Beşiktaş'ın, özellikle 2022/23 sezonunun ikinci yarısında performansını gözle görülür ölçüde yükselten yıldız oyuncusu Gedson Fernandes, bu yaz transfer döneminde kesin olarak takımdan ayrılmak istiyor. 

Şenol Güneş kalmasından yana

Portekizli orta sahanın takımda kalmasını isteyen Şenol Güneş, oyuncusunun takımda kalması için ikna edilmesini istiyor. Ancak Gedson, önümüzdeki sezon Avrupa'nın önde gelen ekiplerinden birisinde oynamayı kafasına koydu. Özellikle İtalyan takımlarından büyük bir ilgi gören 24 yaşındaki oyuncu, önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta kalmayı düşünmüyor.

Beşiktaşın yıldızına 20 milyon Euro Kilit isim devrede


Serie A devi çok istiyor

Beşiktaş'ın yıldızı Gedson Fernandes'e Seria A ekiplerinden Lazio yolu göründü. İtalyan ekibi, Portekizli orta saha oyuncusunu transfer etmek için yaklaşık 20 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Corriere dello Sport'un haberine göre; Roma kulübünün Başkanı Claudio Lotito, Portekizli yıldızı almak için 20 milyon Euro ödemeyi planlıyor.

Haberin Devamı

Beşiktaşın yıldızına 20 milyon Euro Kilit isim devrede

Kilit isim devrede

Beşiktaş'ın % 50'sine 6 milyon Euro verdiği Gedson, eğer bu rakama satılırsa Kartal, 4 milyon Euro kâr edecek. Lazio Teknik Direktör Maurizio Sarri'nin özellikle istediği Gedson Fernandes için İtalyan ekibi tüm imkanlarını zorlayacak. Sarri, bu transferin gerçekleşmesinde kilit bir rol oynayacak. 24 yaşındaki Portekizli orta saha, bu sezon Beşiktaş formasıyla 36 maça çıkarken 3 gol atıp 7 asist katkısında bulundu.

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

Beşiktaşın yıldızına 20 milyon Euro Kilit isim devrede

YORUM YAZ