MENÜ

Beşiktaş'ın yıldızı Semih Kılıçsoy paylaşılamıyor! 3 Premier Lig devinden transferde yakın takip...

Beşiktaş'ta bu sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Semih Kılıçsoy için Premier Lig'in dev takımları yakın takipte bulunuyor. 18 yaşındaki forvet, attığı goller ve oynadığı futbolla adından sıkça söz ettirirken Avrupa kulüplerinin onun için kurguladıkları transfer planı da ortaya çıktı. Detaylara göz atalım...

Siyah-Beyazlı ekip, bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk hedefinden uzak bir performans ortaya koysa da genç yıldız Semih Kılıçsoy'un çıkışı taraftarı mest etti. 18 yaşındaki futbolcu, attığı goller ve futboluyla Avrupa devlerini peşine taktı. Öte yandan Siyah-Beyazlı ekipte kalacak ve gidecek oyuncular da belli olmaya başladı. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Salih’le devam Cenk’le veda

İç transferde Beşiktaş Yönetimini terleten iki isimden farklı haberler geldi. Salih Uçan ile kopma noktasına gelen görüşmelerin son dönemde olumlu yönde ilerlediği öğrenildi. Tarafların ücret pazarlıklarında geri adımlar attığı ve anlaşma noktasına yaklaşıldığı öğrenildi. Cenk Tosun ise yavaş yavaş Beşiktaş’tan kopuyor. Kendisine yönelik tribün tepkisinin de etkisiyle Cenk’in ayrılığa yakın olduğu belirtiliyor. Tosun Paşa’nın Eyüpspor ile temasta olduğu biliniyor. Bu sezon Beşiktaş’ta 31 maça çıkan Salih Uçan, 4 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Cenk Tosun ise çıktığı 40 karşılaşmada takımına 10 gol ve 7 asistlik katkı sağladı.

Svensson’da durum değişti!

Beşiktaş’ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Jonas Svensson geldiği günden bu yana en iyi performansını Ankaragücü maçında gösterdi. Fernando Santos, kendisi göreve gelmeden önce alınan Norveçli futbolcuyu beğenmediği için genellikle kulübede oturtmuştu.

Beşiktaşın yıldızı Semih Kılıçsoy paylaşılamıyor 3 Premier Lig devinden transferde yakın takip...

Haberin Devamı

Portekizli çalıştırıcının görevden ayrılmasının ardından Svensson’a yeni bir şans doğdu. Oyuncu da bu şansı iyi değerlendirmek ve takımda kalmak istiyor. Normal şartlarda sezon sonunda takımdan gönderilmesi beklenen oyuncunun geleceğinde değişim olabilir.

Semih Kılıçsoy’a takip sürüyor

Kartal’da performansıyla parlayan Semih Kılıçsoy, taliplerini artırıyor. 18 yaşındaki genç yetenek için başta İngiliz kulüpleri olmak üzere Avrupa’dan ilgi olduğu bilinirken planları da yavaş yavaş ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın kapısını çalacaklar

Premier Lig’den Manchester City, West Ham, Aston Villa ve Tottenham’a yazılan başarılı golcü için Beşiktaş’a henüz resmi bir teklif gelmediği sadece takipte oldukları öğrenildi. Kulüplerin, genç yıldızın EURO 2024’teki performansını da göz önünde bulundurarak Siyah-Beyazlı kulübün kapısını çalacağı öğrenildi. 

Beşiktaşın yıldızı Semih Kılıçsoy paylaşılamıyor 3 Premier Lig devinden transferde yakın takip...

Sezon performansı

18 yaşındaki genç oyuncu, bu sezon Beşiktaş'ın formasını toplamda 29 kez sırtına geçirirken 11 gole imza attı ve takımına 2 de asistlik katkı sundu. Süper Lig özelinde 19 mücadelede yer alan Semih, 10 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. 

YORUM YAZ