MENÜ

Beşiktaş'ın yıldızı Aboubakar'a sürpriz talip! Ruslar açıkladı

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın teknik direktör koltuğuna oturmasının ardından takımdaki davranışları nedeniyle kadro dışı kalan Kamerunlu yıldız Vincent Aboubakar'a sürpriz bir talip çıktı. Siyah-Beyazlı ekibin yıldızına yönelik gelen teklifi Ruslar duyurdu. İşte tüm detaylar... 

Beşiktaş'ın yıldızı Aboubakar'a sürpriz talip! Ruslar açıkladı

Siyah-Beyazlı ekipte kadro dışı bırakılan Kamerunlu yıldız Vincent Aboubakar'a gelen teklifi Ruslar açıkladı. Yıldız golcü, takımdaki davranışlar nedeniyle 4 yıldızla beraber kadro dışında kalmıştı. Aboubakar'ın dışında; Rosier, Ghezzal, Bailly ve Onana da kadro dışı kalan yıldızlar arasında bulunuyor. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta kaybedilen Fenerbahçe derbisinin ardından yönetim flaş bir karara imza atmıştı. Buna göre Siyah-Beyazlılar'da Aboubakar, Rosier, Ghezzal, Bailly ve Onana kadro dışı dışında kalmıştı.

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekildeydi:

Futbol A Takımımızdan 5 oyuncumuz kadro dışı bırakılmıştır. Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba; Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıklamıştır. Yeni kadro yapılanmasıyla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir.
Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaşın yıldızı Aboubakara sürpriz talip Ruslar açıkladı

ABOUBAKAR’LA YOL AYRIMI!

Geçen sezonun devre arasında Wout Weghorst’un şok bir şekilde İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United’a transfer olması sonrasında Al Nassr’dan Vincent Aboubakar’ı kadrosuna katan Beşiktaş, Kamerunlu golcüden büyük verim almıştı. Yarım dönemde 16 maçta 13 gol ve 2 asistlik performans ortaya koyan Vincent Aboubakar, bu sezon ise takıma beklenen katkıyı yapamadı. Beşiktaş’tan önceki ayrılık döneminde olduğu gibi gollerinden daha çok sakatlıklarıyla konuşulmaya başlanan 31 yaşındaki santrforun, takımın lig yarışından kopması ve Arap Yarımadası’ndan gelen teklifler sebebiyle motivasyon kaybı yaşadığı kaydediliyordu.

Haberin Devamı

DERBİDE SONRADAN OYUNA GİRMESİNİN NEDENİ...

Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın herhangi bir sakatlığı olmamasına rağmen Fenerbahçe derbisine yedek başlattığı Aboubakar’ın, performans düşüklüğü sebebiyle bu önemli maçta kesik yediği ortaya çıktı. Teknik ekibe ek olarak takım arkadaşlarının da performansından memnun olmadığı Aboubakar’ın Ocak’ta satılmasına artık yönetimin de olumlu baktığı aktarılmıştı.

Beşiktaşın yıldızı Aboubakara sürpriz talip Ruslar açıkladı

RUSLAR AÇIKLADI! 

Beşiktaş'ın kadro dışı kalan yıldızı Vincent Aboubakar'ı Rus ekiplerinden Spartak Moskova kadrosuna katmak istiyor. Sport24'ün haberine göre, Rus ekibi Kamerunlu yıldızı transfer etmek için çalışmalarına başladı. Siyah-Beyazlı ekibin ne yönde karar vereceği şimdilik merak konusuyken bu konunun kısa süre içerisinde çözülmesi bekleniyor.

Haberin Devamı
Tolgay Arslan yine sahnede! Gol sayısı 7'ye çıktı

Beşiktaşın yıldızı Aboubakara sürpriz talip Ruslar açıkladı

YORUM YAZ