MENÜ

Beşiktaş'ın yıldızı Aboubakar: 'Gergin anlar olabiliyor ama...'

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu rövanşında KF Tirana ile karşılaştı. İlk maçı 3-1 kazanan Şenol Güneş yönetimindeki Kara Kartal, ikinci maçı da 2-0 kazanarak adını 3. tura yazdırdı. Olaylı başlayan maç, Beşiktaş için şölenle bitti. Amartey ve Aboubakar'ın golüyle zafer geldi. Maçın ardından konuşan Kamerunlu golcü Aboubakar, maça dair önemli ifadeler kullandı.

Beşiktaş'ın yıldızı Aboubakar: 'Gergin anlar olabiliyor ama...'

Olaylı başlayan maç, Beşiktaş için şölenle bitti. Amartey ve Aboubakar'ın golüyle zafer geldi Maçın ardından konuşan Kamerunlu golcü Aboubakar, maça dair önemli ifadeler kullanırken kendi yapısından da bahsetti.

Haberin Devamı

İşte Aboubakar'ın açıklamaları:

İlk maçta zaten iyi bir sonuç almıştık ve buraya işimizi yapmaya geldik. Zemin çok kötüydü bu arada, biz profesyonel oyuncularız ve burada işimizi yaptık. Yapım gereği sakin bir insanım. Bunu sahaya da yansıtıyorum. Bazen sahada gergin anlar olabiliyor ama sonrasında gidip onlara sarılıyorum. Bize düşen sahada barış ortamını sağlayabilmek. Biz hocamızla birlikte siyah-beyaz renkler için mücadele etmeye devam edeceğiz.

Beşiktaşın yıldızı Aboubakar: Gergin anlar olabiliyor ama...

YORUM YAZ