MENÜ

Beşiktaş'ın yeni yıldızı Alex Oxlade-Chamberlain iddialı! 'Kupalar kazanmak istiyorum'

Beşiktaş’ın yeni transferi İngiliz futbolcu Alex Chamberlain, kulübün sosyal medya kanalına iddialı açıklamalarda bulunurken Siyah-Beyazlı ekiple yeni kupalar kazanma arzusunu da yineledi.

Beşiktaş'ın yeni yıldızı Alex Oxlade-Chamberlain iddialı! 'Kupalar kazanmak istiyorum'

Beşiktaş’ın yeni transferi İngiliz futbolcu Alex Chamberlain, kulübün sosyal medya kanalına açıklamalarda bulundu. Türkiye’de olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ve hızlı bir şekilde adapte olmaya çalıştığını söyleyen Alex Chamberlain, “Kendimi çok iyi ve heyecan dolu hissediyorum. Benim için yeni bir meydan okuma diyebilirim. Yeni bir ülke, yeni bir lig. Neler olacağını merak ediyorum ve olabildiğince hızlı adapte olmaya çalışıyorum. Burada bir şeyleri başarmak istiyorum” dedi. Tecrübeli oyuncu, Beşiktaş Stadyumu’nda daha önce kupa kazandığını hatırlatarak, “Bu statta UEFA Süper Kupa’yı kaldırdığım geceyi çok iyi hatırlıyorum. Çok güzel bir geceydi. Bu tarz maçları kariyerinizde her zaman oynayamazsınız. Aynı hisleri Beşiktaş için de taşıyorum ve burada kupalar kazanmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Redmond ve Karius yardımcı oldu’

Deneyimli oyuncu, “Beşiktaş’la ilgili olarak Nathan Redmond ile konuştum, bana çok yardımcı oldu. Özellikle de geçen hafta ona birçok soru yönelttim ve o da yardımcı oldu. Kulüp hakkında birçok güzel şey söyledi. Onun burada güzel şeyler başardığını gördüğüm için mutluyum. Geçen sezon Instagram’a attığı videoları izlediğimi hatırlıyorum. Çoğunlukla Nathan Redmond, Liverpool’dan Loris Karius’la da konuştum. Böyle büyük bir kulübe gelen herkesin hedefi şampiyonluk kazanmaktır. Bireysel anlamda benim hedeflerim aynı. Bunların hepsi; takıma entegre olmak, takım arkadaşlarımı tanımak, yeni hocamla konuşmak ve benden neler istediğini anlamakla başlıyor” değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Beşiktaşın yeni yıldızı Alex Oxlade-Chamberlain iddialı Kupalar kazanmak istiyorum

YORUM YAZ