MENÜ

Beşiktaş'ın yeni transferine İspanya'dan talip çıktı: Görüşmeler başladı

Beşiktaş'ın yaklaşık bir ay önce transfer ettiği oyuncuya İspanya La Liga'dan talip çıktı. Görüşmeler başladı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın yeni transferine İspanya'dan talip çıktı: Görüşmeler başladı

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta takıma yeni katılan sürpriz bir isme transfer teklifi geldi.

Haberin Devamı

TALISCA'DAN AÇIKLAMA VAR

Anderson Talisca, Twitter hesabı üzerinden transferine ilişkin çıkan haberlere cevap verdi. Yaptığı açıklamada Brezilyalı yıldız, takımda kalmak istediğini dile getirdi.

BEŞİKTAŞ'TA AYRILIK

Brezilyalı yıldız yaptığı açıklamada; "Al Nassr taraftarları, yalan haberlere prim vermeyi bırakın. Sözleşmemi 2026'ya kadar yeniledim ve kulüpten ayrılmam için hiçbir neden yok. Kimseyle görüşme gerçekleştirmiyorum. Kulübün beni bırakmaya niyeti yok çünkü bunun için bir sebep yok. Rakamlar yalan söylemez. Burada mutluyum ve hiçbir yere gitmek istemiyorum. Bu kulüple güzel bir geçmişim var. Hiçbir yere gitmiyorum. Buradan ayrılmaya hiç niyetim yok. Ailemle birlikte bu ülkede mutluyum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Beşiktaşın yeni transferine İspanyadan talip çıktı: Görüşmeler başladı

MONTERO PORTEKİZ'E GİTTİ

Beşiktaş forması giyen ve kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan Francisco Montero, takımdan ayrıldı. Portekiz Ligi takımlarından Arouca, 24 yaşındaki savunma oyuncusunu kadrosuna katmak istiyordu. Portekiz kulübünün İspanyol savunma oyuncusunun transferi için Beşiktaş ile satın alma opsiyonuyla kiralanması konusunda anlaşmaya vardığı belirtilmişti ki transfer resmen açıklandı.

Portekiz ekibi, Beşiktaş'tan Montero'yu kadrosuna kattığını resmen açıkladı. İspanyol oyuncunun kiralık olarak takıma dahil edildiği ifade edildi.

ONANA'YA GELEN TEKLİF BELLİ OLDU

Temmuz ayında Fransa'nın Lens ekibinden yaklaşık 4 milyon Euro'ya transfer edilen Onana'nın ayrılması gündemde. İspanyol ve Fransız basınında yer alan haberlere göre, İspanya La Liga ekiplerinden Cadiz, 23 yaşındaki Kamerunlu oyuncunun transferi için siyah-beyazlılarla görüşmelere başladı.

Beşiktaşın yeni transferine İspanyadan talip çıktı: Görüşmeler başladı

Onana'yı kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen İspanyol ekibi, Süper Lig'den daha önce Trabzonspor'un Uruguaylı forveti Maxi Gomez'i kiralık olarak transfer etmişti.

Beşiktaşın yeni transferine İspanyadan talip çıktı: Görüşmeler başladı

YORUM YAZ