MENÜ

Beşiktaş'ın yeni transferi Rebic İstanbul'a geldi

Beşiktaş'ın her konuda anlaşmaya vardığı 29 yaşındaki Milan'lı Hırvat golcü İstanbul'a geldi.

Beşiktaş'ın yeni transferi Rebic İstanbul'a geldi

Beşiktaş'ın her konuda anlaşmaya vardığı 29 yaşındaki Milan'lı Hırvat golcü İstanbul'a geldi. Rebic'in İstanbul'a hareketi öncesi çektirdiği fotoğraf ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Türkiye'ye geldikten sonra sağlık kontrolünden geçecek Rebic Siyah-Beyazlı takımla 2 yıllık sözleşme imzalayacak. 

Rebic’i taşıyan özel uçak saat 16.00’da Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne iniş yaparken, Hırvat futbolcuyu havaalanında siyah-beyazlı taraftarlar karşıladı. Pasaport işlemlerinin ardından havaalanı kapısından çıkış yapan 29 yaşındaki oyuncu, alana gelen taraftarlara üçlü çektirdi.

Beşiktaşın yeni transferi Rebic İstanbula geldi

İşte Rebic'in İstanbul yolculuğu öncesi çektirdiği fotoğraf...

Beşiktaşın yeni transferi Rebic İstanbula geldi

REBİC'TEN İLK AÇIKLAMA: BURAYA GELDİĞİM İÇİN MUTLUYUM

Havalimanından çıktıktan sonra basın muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Rebic, ' Mutluyum buraya geldiğim için. En yakın zamanda arkadaşlarımla ve hocayla tanışmak istiyorum' dedi.

Haberin Devamı

 FORMA NUMARASI BELLİ OLDU

Hırvat yıldızın Beşiktaş'ta giyeceği forma numarası da belli oldu. Rebic, kendisine yöneltilen bir soru üzerine 7 numaralı formayı giyeceğini açıkladı. Hırvat sol kanat ayrıca buraya gelmeden önce Beşiktaşlı eski futbolcu Vida ile de bir görüşme gerçekleştirdiğini, fikir alışverişinde bulunduğunu açıkladı.

Beşiktaşın yeni transferi Rebic İstanbula geldi

HER MEVKİNİN ADAMI: REBIC

Beşiktaş’ın yeni transferi, hücum hattının 5 farklı bölgesinde oynayabiliyor. Bundesliga’nın en hızlısı (saatte 35 km) seçilen Hırvat futbolcu; sol kanat, sağ kanat, santrfor, forvet arkası ve 10 numarada Güneş’in elini rahatlatacak.

İki kız kardeşi bulunan 32 yaşındaki futbolcunun babası, otomobil tamircisiydi. Çocukluğu ekonomik anlamda sıkıntılı geçti. Hırvatistan'ın Split takımında profesyonel oldu. Ardından Fiorentina, Leipzig, Verona, Frankfurt ve son olarak Milan formalarını giydi.

Beşiktaşın yeni transferi Rebic İstanbula geldi

Tarzı Hırvat futbolunun efsanelerinden Alen Boksic'e benzetiliyor. Ülkesinde 'Yeni Boksic' olarak anılıyor. 2018-19 sezonunda Bundesliga'nın en hızlı ismi (Saatte 35 kilometre) seçildi.

Beşiktaşın yeni transferi Rebic İstanbula geldi

BEŞİKTAŞ AÇIKLADI REBİC GELDİ.

Beşiktaş, Rebic'in saat 16.00'da istanbul'da olacağını açıklamıştı. Siyah-Beyazlılar'dan yapılan açıklama şöyle;

Kulübümüzün transfer görüşmeleri yaptığı Ante Rebić, Türkiye'ye geliyor.

Ante Rebić'i taşıyan uçağın yaşanan rötar nedeniyle Atatürk Havalimanı Özel Havacılık'a iniş saati 16.00 olarak güncellenmiştir.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın yeni transferini taşıyan özel uçak İstanbul'a iniş yaptı.

REBIC KİMDİR?

Sol kanatta 101, forvet arkasında 53, sağ kanatta 9, santrforda 84 ve on numara mevkiinde 12 kez forma giydi. Geçen sezon maç başı 3.9 dribbling denemesi yaparken bunun 2.7'sinde başarı yakaladı. Ceza alanına girme sayısında 5 ortalamayla Serie A'da ikinci oldu. Ayrıca maç başına 2.5 şut çekti.

Beşiktaşın yeni transferi Rebic İstanbula geldi

YORUM YAZ