MENÜ

Beşiktaş'ın yeni transferi Musrati'den itiraf: Süper Lig'den gelen teklifi açıkladı

Beşiktaş'ın Portekekiz ekibi Braga'dan devre arasında tranfer ettiği Al Musrati, basın toplantısında, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yıldız oyuncu daha önce Süper Lig'den gelen teklifi de açıkladı.

Beşiktaş'ın devre arasında Braga'dan renklerine bağladığı Libyalı oyuncu Al Musrati, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'TA MUCİ GELİŞMESİ

İşte Al Musrati'nin açıklamaları;

Hedefim kulübümle beraber en üst sıralarda olmak. Önümüzdeki sezon şampiyonluk yarışı vermek ve Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyorum.

Tabii ki gelmeden önce Serdar Saatçı ile konuştum. Bana her şeyi anlattı ve burada ne kadar mutlu olacağımdan bahsetti.

Herkese Musrati'nin kim olduğunu göstermem gerekiyor. Beni Portekiz'den bilenler vardır ama hedefim kulübümle birlikte en üst sırada olmak, özellikle gelecek sene zirve mücadelesi vermek ve Şampiyonlar Ligi'nde olmak olacak.

Beşiktaş'ta olduğum için mutluyum. Türkiye'nin en büyük takımlarından biriyim. Takımımla birlikte en üst seviyede olmayı hedefliyorum. Transfer dönemi bitmeden 4-5 gün önce Fernando Santos ile görüştüm. Bana Beşiktaş'ı anlattı.

Haberin Devamı

Geçen yaz Türkiye’den benimle temasa geçen takımlar oldu. Braga o dönem takımdan ayrılmama izin vermedi ve Şampiyonlar Ligi’nde oynamamı istedi.

Beşiktaş'ta Musrati'nin kim olduğunu herkese göstermek istiyorum. Hedefim elbette burada şampiyonluklar yaşamak.

Antrenman sahaları, Portekiz'e göre biraz daha farklı geldi gözüme. Zeminler daha iyi olabilirdi ama Braga'da olduğu gibi burada da her şey var."

Beşiktaşın yeni transferi Musratiden itiraf: Süper Ligden gelen teklifi açıkladı

YORUM YAZ