MENÜ

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos, İstanbul'da!

Beşiktaş'ta teknik direktör çözümü dün yapılan açıklamayla son bulmuştu. Siyah-Beyazlılar bugün de yaptığı duyuruyla Portekizli Fernando Santos'un akşam saatlerinde Türkiye'ye geleceğini açıklamıştı. Tecrübeli teknik adam, İstanbul'a iniş yaptı.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos, İstanbul'da!

Bu sezon istenilen performansı gösteremeyen Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevine Portekizli Fernando Santos resmen getirildi. Santos'un bu akşam da Türkiye'ye geleceği açıklanmıştı. Deneyimli hoca, İstanbul'a iniş yaptı. 

Haberin Devamı

Beşiktaşın yeni teknik direktörü Fernando Santos, İstanbulda

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şöyleydi;

Teknik Direktörümüz Sayın Fernando Santos, yardımcıları ile birlikte bugün (pazartesi) saat 20.30’da İstanbul Havalimanı’nda olacak.

SANTOS'UN ESKİ ÖĞRENCİSİ!

Fernando Santos ve teknik ekibi için Başkanımız Hasan Arat’ın katılımıyla yarın (9 Ocak Salı) saat 12.00’de Tüpraş Stadyumu Moda Merkezi’nde imza töreni düzenlenecek. Törenin ardından Başkanımız Hasan Arat, Fernando Santos ve ekibine özel (basına kapalı) olarak Beşiktaş Müzesi’nde tarihimiz hakkında ayrıntılı bilgiler verecek.

İmza töreni, Beşiktaş JK Kurumsal Medyası tarafından Türkiye’ye ve yurt dışına Türkçe, İngilizce ve Portekizce simultane çevirilerle birlikte canlı olarak yayınlanacak.

Basın mensupları, Tüpraş Stadyumu sporcu girişinden akreditasyonla imza törenine kabul edilecek.

Haberin Devamı

Teknik Direktörümüz Fernando Santos, imza töreninin ardından takımımızın Çaykur Rizespor ile oynayacağı karşılaşmayı izlemek için özel uçak ile Rize’ye hareket edecektir.

Teknik Direktörümüz Sayın Fernando Santos’un uçağının bu akşam saat 19.40’ta iniş yapması beklenmektedir. Sayın Santos, İstanbul Havalimanı Genel Havacılık terminalinden çıkış yapacaktır.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü İstanbul'da! İşte ilk görüntüleri...

Beşiktaşın yeni teknik direktörü Fernando Santos, İstanbulda

YORUM YAZ