MENÜ

Beşiktaş'ın yeni hocası belli oluyor! Son iki isim...

Rıza Çalımbay ayrılığının ardından hoca arayışlarına yoğun mesai harcayan Beşiktaş’ta listedeki isimler azalmaya başladı. Yabancı hoca konusunda bir isim öne çıkarken, yerli teknik direktör konusunda ise tek bir aday ön planda. Yönetimin kısa süre içerisinde kararını vermesi bekleniyor. Detaylara göz atalım...

Beşiktaş'ın yeni hocası belli oluyor! Son iki isim...

Siyah-Beyazlı ekip, Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdıktan sonra yeni teknik direktörü için arayışlara başladı. Hem yerli hem de yabancı hoca konusunda nabız yoklayan Beşiktaş'ta aday sayısı ikiye düştü. Yönetim, hoca konusunda karar aşamasına gelirken kısa süre içerisinde yeni hocanın açıklanacağı bildiriliyor. İşte yeni hoca konusunda dair tüm detaylar... 

Haberin Devamı

GENÇ YILDIZ BİR İLKİ YAŞADI!

Görüşmeler devam ediyor!

2023 yılı sona ermeden Şenol Güneş, Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay'la yollarını ayıran Kara Kartal'da yönetim çalışmalara başladı. Bir yandan transfer için kollar sıvanırken diğer taraftan da takımın emanet edileceği hoca konusunda temaslar sürüyor.

Beşiktaşın yeni hocası belli oluyor Son iki isim...

İtalya'dan 4 isim!

Beşiktaş’ta hoca konusunda zaman daraldı. Başkan Hasan Arat bizzat yürüttüğü operasyon neticesinde aday sayısını azalttı. Ada basınında Manchester Unitedlı eski teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer’in Beşiktaş’ın yaptığı 1.5 yıllık teklifi kabul ettiği yazılsa da 50 yaşındaki Norveçli hoca hakkında Beşiktaş tarafından açıklama gelmedi.

Yeni hoca için İtalyan teknik adamların isimleri de Avrupa basınında sıkça dillendiriliyor. Yoğun trafikte Çizme’den şu 4 isim bulunuyor. Gennaro Gattuso, Flippo İnzaghi, Andrea Pirlo ve Roberto Di Matteo öne çıkan adaylardan.

Haberin Devamı

Beşiktaşın yeni hocası belli oluyor Son iki isim...

Ön sıradaki iki aday belli! 

Feyyaz Uçar’ın özel görüşme yaptığı Sergen Yalçın’dan yana sıkıntı yok. Bruno Genesio için de temaslar sürüyor. Yönetim öncelik verdiği hoca sorununu en geç 5 Ocak tarihine kadar imzaya taşımak için çaba sarfediyor. Bu kapsamda en ön sırada Genesio ve Yalçın’ın ismi var.

Beşiktaşın yeni hocası belli oluyor Son iki isim...

'Sergen, Beşiktaş'ın evladıdır' 

Hatayspor mücadelesinin ardından konuşan Feyyaz Uçar, Beşiktaş'ın eski hocası Sergen Yalçın hakkında açıklamalarda bulundu. Uçar, "Sergen, Beşiktaş’ın evladıdır. Hoca adaylarının arasında Sergen de var tabii ki. İsim zikretmemem lazımdı ama Beşiktaş’ın çocuğu olunca insan dayanamıyor" dedi.

ORHAN YILDIRIM / FANATİK ÖZEL

Beşiktaşın yeni hocası belli oluyor Son iki isim...

YORUM YAZ