Beşiktaş'ın transfer gözdesi Angel Di Maria'ya silahlı saldırı: Saldırganlar not bıraktı

Transfer çalışmalarını yürüten Beşiktaş'ın görüşme halinde olduğu isimlerden biri de sezonu Benfica'da tamamlayan Arjantinli yıldız oyuncu Angel Di Maria... Siyah-beyazlıların dışında Inter Miami ve futbola başladığı Rosario Central tarafından da istenen yıldız isim şoke eden bir silahlı saldırıyla sarsıldı. Saldırganlar bir de not bıraktı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın transfer gözdesi Angel Di Maria'ya silahlı saldırı: Saldırganlar not bıraktı

Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'u 3-2 mağlup eden Beşiktaş gelecek sezon ülkemizi Avrupa Ligi'nde temsil etmek için bir eleme turu oynayacak. Siyah-beyazlılar 2024/2025 sezonunda ligde de iddialı olmak için transfer çalışmalarını yürüyor.

Haberin Devamı

HÜSEYİN YÜCEL AÇIKLAMIŞTI

Teknik direktör adaylarının yanı sıra yıldız isimlerle de görüşmeler gerçekleştiriliyor. Bu isimlerden biri de Benfica ile sözleşmesi sona eren Angel Di Maria...

Beşiktaş İkinci Başkan Hüseyin Yücel, 36 yaşındaki oyuncuyla görüşme halinde olduklarını açıklamıştı.

SİLAHLI SALDIRININ ARDINDAN NOT BIRAKTILAR

Yıldız oyuncunun adı, yakın arkadaşı Lionel Messi'nin forma giydiği ABD ekibi Inter Miami, ve alt yapısından yetiştiği Rosario Central ile de anılıyor. Rosario taraftarları Angel Di Maria'nın bir an önce takıma transfer olmasını istiyor ve tehdit mesajları yayınlıyordu.

Beşiktaşın transfer gözdesi Angel Di Mariaya silahlı saldırı: Saldırganlar not bıraktı

Rosario şehrinde gece geç saatlerde korkunç bir olay yaşandı. Gezeteci Belen Corvalan'ın haberine gçre, kapüşonlu iki adam Rosario şehirinin güneyindeki bir benzin istasyonuna ateş açtı ve ardından bir mesaj bıraktılar.

Haberin Devamı

Mesajda Angel Di Maria'ya yönelik olarak şu ifadeler yer aldı: "Rosarinolar (Rosario Central taraftarları) seni bekliyor Di Maria."

Beşiktaş'ın gözdesi Angel Di Maria silahlı saldırıya uğradı!

'BİRİNİ ÖLDÜREREK HER ŞEYİ MAHVEDECEĞİZ'

Mart ayında da tecrübeli yıldızın ailesi tehditlerin hedefi olmuştu. Saldırganlar, Di Maria'nın annesine bir mesaj bırakmıştı: "Oğlun Angel'e Rosario'ya geri dönmemesini söyle, aksi takdirde aileden birini öldürerek her şeyi mahvedeceğiz. Pullaro (Rosario şehrini içinde bulunduran Santa Fe eyaletinin valisi Maximiliano Pullaro] bile sizi kurtaramaz. Biz kağıt parçaları atmayız. Biz kurşun atarız."

Beşiktaşın transfer gözdesi Angel Di Mariaya silahlı saldırı: Saldırganlar not bıraktı

YORUM YAZ