MENÜ

Beşiktaş'ın tek rakibi Real Madrid

Deplasmanda çıktığı 10 maçta 27 puan toplayan Beşiktaş zoru başardı. Ligin bu alanda en iyi ekibi olan Kartal, Avrupa'nın önde gelen ligleri düşünüldüğünde 116 takım arasında dış sahada Real Madrid ile beraber en başarılı ekip durumuna geldi.

Beşiktaş'ın tek rakibi Real Madrid

Kartal, Avrupa'nın önde gelen ligleri düşünüldüğünde 116 takım arasında dış sahada Real Madrid ile beraber en başarılı ekip durumuna geldi. 16 gol atıp, kalesinde 7 gol gören Beşiktaş'ı, deplasmanda 13 maçta 25 puan toplayan Chelsea ve 12 maçta 25 puan toplayan Manchester City takip ediyor. İtalyan temsilcisi Juventus 11 maçta topladığı 24 puanla listenin 4. sırasında bulunuyor. Maç başı puan ortalamasında Kartal 2.7 puan ile açık ara Avrupa ekiplerinin önünde yer alıyor

5 MAÇ SONRA GÜLDÜ

Beşiktaş elde ettiği galibiyetle, son dönemde Çaykur Rizespor karşısında yaşadığı şanssızlığına da son verdi. Siyah-beyazlı ekip, dünkü mücadele öncesi rakibiyle oynadığı 3'ü lig, 2'si de kupa olmak üzere 5 maçı kazanamamış, dört karşılaşma berabere biterken, 1 karşılaşmadan da Çaykur Rizespor galibiyetle ayrılmıştı.

Kaynak: Sabah

Haberin Devamı
YORUM YAZ