MENÜ

Beşiktaş'ın stat isim sponsoru açıklandı! Kartal'ın kasası dolacak, dev rakam...

Vodafone’la olan stat sponsorluğu anlaşması sona eren Beşiktaş'ta camianın beklediği haber geldi. Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi eleme maçlarında iç sahada oynadığı karşılaşmalarda Beşiktaş Stadı adını kullanan Kara Kartal'ın yeni yuvasının ismi Tüpraş oldu. 2023/24 sezonu için anlaşma bedeli, başarı primi dahil toplamda 230.383.150 TL + KDV olarak duyuruldu.

Beşiktaş'ın stat isim sponsoru açıklandı! Kartal'ın kasası dolacak, dev rakam...

Beşiktaş, Vodafone’la olan stat sponsorluğu anlaşmasını bu sezon itibarıyla sona erdirmişti. Bu gelişmenin ardından yeni sponsor bulmak için çalışmalarda bulunan yönetim, bu konuda adeta seferber olmuştu. Başta Rusya ve Arap Yarımadası’ndan birçok uluslararası firmayla görüşmelerde bulunan ancak sonuç alamayan Beşiktaş, sezona stat sponsoru olmadan başlamıştı.

Haberin Devamı

BAŞKAN ÇEBİ MÜJDEYİ VERMİŞTİ

Beşiktaş camiası, geçtiğimiz günlerde 2023 Yılı Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda bir araya gelirken kürsüye çıkan Başkan Ahmet Nur Çebi, imzaların kısa süre içerisinde atılacağını duyurmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

Sponsorluk gelirleri 18 milyon Euro aşağıdan bugün 32 milyon Euro'ya varacak. Stat ismiyle ilgili önümüzdeki hafta imzalandığı bir süreci müjdelemek istiyorum.

SONUNDA BEKLENEN HABER!

Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi eleme maçlarında iç sahada oynadığı karşılaşmalarda Beşiktaş Stadı adını kullanan kulüpte beklenen gelişme sonunda yaşandı. Beşiktaş Kulübü, Tüpraş ile stadyum isim hakkı ve reklam sözleşmesi imzalandığını duyurdu. 2023/24 sezonu için anlaşma bedeli, başarı primi dahil toplamda 230.383.150 TL + KDV olarak duyuruldu.

FATİH TERİM GERİ DÖNÜYOR

 Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Şirketimiz ve Türkiye Petrol Rafineleri A.Ş. (Tüpraş) arasında 2023-2024 sezonundan başlamak üzere 3 sezon için geçerli olmak üzere stadyum isim hakkı ve reklam sözleşmesi imzalanmıştır. 2023/24 sezonu için anlaşma bedeli, başarı primi dahil toplamda 230.383.150 TL KDV’dir. 2024/25 ve 2025/26 sezonlarına ilişkin tutarlar 2023/24 sezonuna ilişkin belirlenen tutarlara Türkiye İstatistik Kurumu’nca yayınlanan TÜFE oranı eklenmesi suretiyle bulunacaktır.

YORUM YAZ